Ar trebuii s-o intrebi pur si simplu cand o vezi... daca tie iti place de ea poti sa ii spui si s-o intrebi daca si ea tine la tine asa cum tii tu la ea.de multe ori se intampla cand tu placi pe cineva sau chiar mai mult de ce nu accea persoana chiar sa nu stie ca existi ce acea planeta. oricum succes!
Frate, las-o in pace daca vrei doar s-o urmaresti. Daca o vezi nu umbla dupa ea precum un caine, vorbeste cu ea, spune-i orice dar vorbeste, nu saliva de-aiurea. Te prezinti, o inviti la un suc. Ma intreb ce varsta ai, dar oricum, iti spun ca sigur nu o iubesti, nu e iubire, nu te juca cu cuvintele.
Bogdan, denysame: spune-ti ca ar trebui sa vorbesc cu ea. Nu asta e problema, as vorbi cu ea dar am spus ca de 2 luni nu am mai vazut-o deloc. Intrebarea mea era: cum as putea sa dau de ea? Nu pot sa stau toata ziua la coltul strazii si sa astept s-o vad.
Nu astepta s-o vezi, cand ai s-o vezi ii vorbesti. Ce ai putea totusi sa faci? cunosti scara matusii, afla apartamentul intr-un fel, stai pe acolo mai des si da cu presupusul, ajuta batranelele cu piata poate dai de batranica potrivita. Vorbesti cu ele si sigur intra in vorba faptul ca are o nepoata... poti zice ca ai mai vazut-o, daca se nimereste sa dai d cine trebuie... Parca povestesc un film cu detectivi, dar macar de distractie, poti incerca
Pai o cunosc pe matusa ei, in sensul ca am mai vazut-o la biserica. Chiar am incercat sa vorbesc cu ea de Rusalii dar nu a vrut de nici un fel sa vorbeasca cu mine desi nu ma cunoaste deloc. Ciudat, nu? Oricum nu mai vreau sa vorbesc cu baba aia, am impresia ca se uita cam ciudat la mine cand mai m-a vazut la biserica.
Am intrebat mai sus daca se poate afla pe internet numele si varsta persoanelor dintr-un bloc. Stiti ceva de chestia asta?
HappynewCenusa întreabă: