| pupusuncik a întrebat:

Salut.Am si eu o problema sunt cu un baiat de aproape un an si ceva luni mi se pare ca nu-i ca inainte cind sunt cu el nu vreau sall vad iar cind nu-i il vreau inapoi nu stiu cei aceasta dar ma port citeodata ciudat cu el.ce sa fac? am incercat si ne-am despartit dar il vroiam inapoi si cind l-am avut iar nul vroiam.

Răspuns Câştigător
| Lamaitzza a răspuns:

Hm.mi se intampla si mie, desi nu am avut niciodata o relatie atat de lunga.Probabil ca te-ai obisnuit cu el dar in acelasi timp te-ai si plictisit de el. Il iubesti dar vrei ceva nou. Probabil ca deja totul este prea familiar pentru voi 2, nu mai aveti ce sa va spuneti si apare sentimentul ala ca vrei ceva nou, daca te desparti de el si il vrei inapoi este probabil ca te-ai obisnuit cu el, cu prezenta lui, tu stii ca el e acolo indiferent de ce faci, bine rau stii ca e acolo iar daca nu mai e asa de brusc iti lipseste. Este ceva normal.De exemplu sa zicem ca dupa 3 ani iti varui camera in alta culoare, cand intri in camera te astepti sa vezi culoarea veche pentru ca ochiul tau si creierul s-au obisnuit cu acea culoare si trece putin timp pana realizezi ca ai alta culoare acum.Nu stiu ce sa zic probabil ca sentimentele tale sunt amestecate, incearca sa stai ori putin singura, sa te gandesti la toate momentele cu el, sa te gandesti cum se poarta cu tine etc sau sa faci diferite activitati cu el, lucruri noi, puteti chiar sa mergeti cu bicicleta laughing.Sa stii ca e posibil ca daca va despartit si ramai asa ceva vreme o sa iti treaca dorul de el, dar daca gasesti un baiat care nu se poarta frumos cu tine o sa regreti.Cred totusi ca tu il iubesti dar ai nevoie de ceva nou, incearca sa vorbesti cu cineva despre asta, poate mama ta thinking Oricum grabeste-te sa iti pui ordine in ganduri pentru ca daca el o sa observe schimbarea ta o sa fie probleme si nu cred ca vrei sa regreti dupa aceea ca l-ai pierdut pentru ca nu stiai ce simti. Mult succes iti doresc!

1 răspuns:
| FoarteLetargic a răspuns:

Nu te mai juca asa cu sentimentele lui. Te gandesti la tine, ba il vrei, ba nu, dar, oare, te gandesti si la el? La cum se simte? Este simplu : il iubesti, stai cu el si nu te joci cu sentimentele lui, nu il iubesti, pui punct si gata!