anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.am si eu o problema.sunt impreuna cu o fata de 1 zi si ma inteleg ok cu ea. dar stiu ca unii dintre prietenii mei nu o suporta.treaba este ca se apropie ziua mea.si nu stiu ce sa fac. daca o chem pe ea s-ar putea sa se simta prost. daca n-o chem tot la fel.sunt intr-o mare dilema.mai e pana la ziua, e pe 6 august.

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Salut!
Ar trebui sa o chemi la ziua ta.Pana la urma, este prietena ta si are dreptul sa fie prezenta acolo.Nu crezi ca s-ar simti si mai prost daca nu ai invita`o pentru ca nu o plac prietenii tai?
Poti, spre exemplu, sa ii spui sa mai vina cu o prietena(deh, faci si tu un compromis) si sa discuti inainte cu prietenii tai. Spune`le ca este prietena ta si ca nu le accepti comportamentul.Mai spune`le, de asemenea, sa o "suporte" doar atunci ca doar de aia sunt prietenii tai, nu?
Sau daca nici asa nu vrei, organizeaza iesiri separate.Ori ii inviti pe prietenii tai la petrecere si va distrati si mergi cu prietena ta altundeva ori iti inviti prietena la petrecere si pe alti oameni care o suporta iar cu prietenii tai mergi la un biliard, etc.

8 răspunsuri:
| byank30 a răspuns:

Buna... pai, daca tu chiar ti la prietena ta nu trebuie sa te intereseze parerea prietenilor tai. si invit-o si pe ea la ziua ta, si daca prietenii tai o sa rada de ea... sa le spui lor sa termine!

| underground05 a răspuns:

Aceeasi problema a avut.o prietenul meu cu mine. cand m, am combinat cu el nu, i suportam unul din prieteni imi era atat de urat incat evitam sa il vad si asta doar pentru ca nu.l cunosteam.incetul cu incetul m,am integrat in gasca lor, faceam gratare la care ramaneam peste noapte in padure cu gasca mergeam acasa la careva din gasca si faceam pizza ne uitam la filme chestiile astea m, au apropiat mai mult de ei bineinteles cu ajutorul prietenului meu si acum dupa 1 an si 4 luni cel mai bine ma inteleg tocmai cu cel p care nu.l suportam.intr.un cuvant aparentele inseala, asa ca nu iti mai face griji prietenii tai se vor acomoda cu prietena ta asa ca nu fa nimic invit, o si lasa totul sa decurga de la sine ai sa vezi ca totul va fi bine! bafta

| Green007 a răspuns:

Pai... daca ai vrea. ai putea sa provoci oarecum o "cearta" usoara si sa te desparti de ea pentru cateva zile dar. sa te impaci dupa ziua ta de nastere mai bagi si tu acolo cateva dume cum ca a fost greu afara ea si nu mai fac asta niciodata etcwinking succesc Funda?big grin

| Pufosila a răspuns:

Eu sunt fata am trecut prin faze de astea dar prietenul meu nu mergea si nu facea nimic fara mine, erafoarte atent cu mine si ma simteam bine oriunde... daca ai planuri serioase cu ea da-I LA o parte pe prietenii tai asa a facut si prietenul si uite la anul avem nunta

| Jockerasu a răspuns:

Mai bine le spui prietenilor tai care cred ca mai mult de 14 nu au de se comporta asa sa o accepte asa cum este doar pana la urma e prtna ta nu? si o chemi pe ea la ziua ta pentru ca daca e prtna ta cred ca ti la ea nu? si cred ca s-ar simti ff prost ca nu ai invitat-o si pe ea

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Vorbeste cu prieteni tai si spune-le sa o accepte pana la urma tu ti la ea.Eu zic sa iti chemi prietena dar si prieteni tai la petrecere.Sau poti sa nu iti serbezi ziua si sa nu stiu stai cu ea si.[in cel mai rau caz]
La multi ani si bft!winking

| ignore a răspuns:

Cheamo happy se va imprieteni cu ei si ei cu ea.e ziua ta cred ca vrei sa fie acolo cele mai importante pers pentru tinewinking

| Deyu_4766 a răspuns:

Ba tu esti prost copile? daca tu o "iubeai" nu mai puneai problema asa straight face normal ca o chemi daca o iubesti dar dupa 1 zii nu are cum sa o iubestiwinking a da si daca sa zicem ca o "iubesti" ii dai dq pe "prietenii" tai ca daca erau prietenii tai nu ziceau asa si le e ciuda ca tu ai si ei nu au prietenawinking asa deci intr-un cuvant nu fa ce am facut eu LASAI dq de "prieteni" falsi si prosti vezi-ti de viitorul tau alaturi de persoana iubitawinking