Incearca sa il faci un pic sa sufere dupa tine (dar usor) sa simta intr-un fel ca ar putea sa te piarda, sa simta si el ce simti si u in unele momente, si daca vezi ca nu e prea implicat, LASA-L! Nu te merita. Parerea mea! Sincer, nu mi s-a intamplat nicio data, dar eu l-asi fi parasit de mult! Gandeste-te ca jumate, poate mai mult din relatia ta cu el si-a petrecut-o cu fosta ! Gandeste-te bine!
Si eu ma intalnesc cu fostul desi a trecut 1 an de la despartire.
Si cu oricine ar fi tot la mine vine.
Asta poate insemna ca sunt mai importanta decat oricare alta?!
Nu stiu. spune tu!
E simplu, inca o iubeste pe fosta prietena. Sau, ma rog... n-as zice "iubire", ca nu se poate discuta despre iubire dupa 8 luni. O sa ii treaca peste ceva vreme, dar nu cred ca tu vei fi norocoasa care sa ii ramana alaturi, din pacate. De obicei, relatia de dupa o despartire dureroasa (sa-i zicem asa) are rol de "amortit sentimentele fata de fost/fosta). Rar merge o astfel de relatie.
Juventinu mersi pentru sfat asa am facut de cand am aflat...sh asa o sa fac o perioada buna de acum incolo
Daca fosta lui a ramas pentru el doar o amica nu inteleg de ce ti-a ascuns ca se vede cu ea. Inseamna mai mult ca sigur ca nu era doar o simpla relatie de amicitie. Ori daca nu se simtea pregatit pentru o alta relatie, de ce a ales sa fie impreuna cu tine? Nu, e cam urat din partea lui ce a facut si eu zic sa il intrebi clar ce are de gand, ce sentimente mai are fata de tipa respectiva. Daca suspectezi ceva, gandeste-te ca mai bine singura decat cu un iubit. infidel sau mincinos.
Daca in primele 4 luni n-ai facut sex cu el, este destul de evident ca s-a folosit de ea...
Pai vezi cum se comporta cu fosta prietena si incearca sa fi atenta tu ce faci, nu fi foarte impacientata ca sa intalneste cu fosta prietena, crede-ma am patit si eu si daca crezi ca mai e ceva intre ei doi ia si tu masurile potrivite pe care le crezi tu.Iti urez succes.
George0197 întreabă: