Nici nu trebuie sa mergi cu "gloata". Daca ai sentimente frumoase si curate fata de ea,si ea nu le observa,procedeaza ca in filmul "Liceenii", pune-i in banca, cate o floare.Va fi curioasa,si va afla cine o bombardeaza cu flori. Daca o lasa rece gestul tau, inseamna ca nu e pentru tine, ci pentru multime.
Hai Aurica, e la liceu, e normal.
Warrior, pot spune ca primul raspuns mi se pare genial si in acelasi timp te inteleg perfect.
Am realizat insa ca daca-ti place de o fata si doar te uiti la ea si etc fara sa interactionezi tu direct cu ea iti creezi o imagine a personalitatii ei de cele mai multe ori falsa.
Desi poate pare greu, dar fa-o sa vina ea la tine, sa iti ceara ea ceva.
spor
Cum s-a zis si inainte: nu-ti creea o parere despre cineva dupa cum arata fiindca s-ar putea ca realitatea sa fie o baba cloanta pe interior decat acea zeita pe care o crezi tu. Incearca sa intri in discutie cu ea sa vezi cum e ea de fapt si apoi sa te indragostesti nebuneste de ea daca se merita ca altfel risti sa suferi foarte mult si fiind cum zici tu un asa zis tocilar (stiu bine sentimentul si eu sunt considerat asa insa nu sunt ceea ce par cum sunt sigur nici tu nu te strofoci atat cu invatatu ca altii care invata toata ziua si nu obtin rezultate si de invidie insulta pe altii), probabil esti ca si pui lucrurile la suflet asa ca ai mare grija, vezi cum e fata aia daca se merita ca apoi sa nu suferi. Bafta si sper ca fata asta sa fie ok pentru tine
Vino si alaturate celor peste 10.000 de Romani ,ajutane sa me facem respectati in fata Ţărilor care ne vor raul ,special Ungaria.poti fi politicial ,busnissman ,sau militar ,Impreuna putem schimba imaginea Romaniei ,
Hai Romania!
http://www.erepublik.com/en/referrer/lostROsoul
Anonim519 întreabă: