| An0nnimul a întrebat:

Salut, am și eu o problema. Tipa pe care o vreau crede ca vreau doar o aventura de la ea, cum sa ii demonstrez ca nu e asa? Pentru ca încerc prin toate felurile, vorbesc non-stop cu ea și prin mesaje și la telefon când putem, ma rog, pana ieri, m-a întrebat ce vreau de la ea și i-am zis ca o relație și ca sunt pregătit 101% sa fac chestia asta, i-am zis ca partea și mai grava e ca îmi iau filme cu ea, iar ea m-a întrebat dacă filmele mele implica și aspectul ei fizic și am zis ca da, iar ea a interpretat greșit chestia asta, părea mea. Adică când vezi o persoana, nu te atrage prima data fizicul și apoi cum gândește, caracterul, etc? Și chestia asta a spart-o... Cum pot sa ii demonstrez ca nu vreau doar o aventura de la ea? Ci ca vreau o relație pentru ca am încercat cum am știut eu mai bine, dar poate ma ajutați și voi.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tu chiar vrei o aventura cu ea. Dar nu vrei sa recunosti asta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasa o ca nu te vrea e jmecheră se crede importantă da o naibii, da cine e ea? Buricul pamîntului? Cauta ti alta ce esti preșul ei? Asta i si bate joc de tine si se culcă cu altii.

| RAY a răspuns:

Castreazate

| Andreeush a răspuns:

Dacă te tot refuză de ce insiști?
Las-o un timp, nu o mai băga în seamă.