Poti sa ii bati un apropo suptil, sau sa iesiti undeva, la o intalnire si sa ii spui acolo.
Pai intrebo pur si simplu dac avreea sa fie cu tine pe mess, la o intalnire unde suntet numai voi doi sau unde te simti u mai bine.Esti barbat frate ia-ti inima in dinti si intreab-o ca nu e sfarsitu lumi nu te place nu te place asta e mai sunt si altele poate gasesti si mai frumoase.Multa bafta (si barbat nu femeie)
Scriei pe un biletel tot ce gandesti tu despre ea! Apoi. la scoala sau cand iesiti voi, strecoarai biletelui in ghiozdan sau in geanta. va fi o surpriza pentru ea. app. nu uita sa te semnezi
Inainte sa ii spui ca o placi, asigurate ca e dispusa sa vorbeasca cu tine deschis si ca nu place pe altcineva.
sau spune-i pur si simplu :" sti. in ultimu timp in care am vorbit cu tine am inceput sa te cam plac "
Hey,
Cred ca de o luna s-a cam prins si ea. Tot ce mai ramane e sa faci tu primul pas.Invit-o undeva si vezi cum reactioneaza in preajma ta si o sa-ti dai seama daca ai unda verde sau nu. Apoi pur si simplu ii spui ca vrei ceva mai mult decat sa fiti simpli prieteni.Nu o sa stii niciodata daca nu incerci!
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Succes!
Nu-i spune din start ca o placi, ca o sa-si piarda tot interesul si farmecul. Invit-o la un suc, cand te intalnesti cu ea spune-i din start ca te bucuri ca ti-o acceptat invitatia si mai spune-i ca arata senzational. Dupa, fa-i doua complimente de la gat in sus(exemplu: ii sta super parul, ca are niste ochisori superbi, ca are cele mai dragute buze...) si dupa asta fa si o critica la adresa ei sa nu te creada "cel mai bun prieten al ei", ci sa o faci sa inteleaga ca esti dispus sa risti(o va face curioasa)... Dupa mai vorbesti ce ai facut in ziua respectiva, sau ceva amuzant. Daca ai ocazia sa ridiculizezi pe cineva pentru a o face sa rada, nu o rata. Si dupa astea spune-i ca vrei sa-i spui ceva la ureche, si sarut-o(cand o saruti, surprinde-o, deci risca, fa sa se inteleaga ca se afla pe "ringul de dans" cu tine si ca trebuie sa danseze, daca nu, ea pierde). Si ultimul lucru, fi sigur pe tine. O fata va accepta mai rapid de 100% un baiat urat si sigur pe el decat unul frumos si rusinos. Fi tare! Si stai linistit ca nu o sa rada nimeni, cine rade in loc sa te ajute cu sfaturi inseamna ca nu o trecut prin ce treci tu si ii un idiot. Bafta!