Cred ca ar trebui sa fii cu ea iar in caz ca o sa se rada de voi nu bagati in seama in dragoste doar voi doi contati dar in cazul in care rad de ea si ea se simte prost arata ca tu esti langa ea si ai grija de ea astfel nici ei nu vor mai face glume.hope that helps.
I-am spus, mi-am calcat pe inima si am facut-o, si ma simt mai bine acum. oricum ce v-or spune ceilalti putin imi plasa.
Daca i-ar place cu adevarat de tine nu ar trebuie sa o intereseze de ceilalti! incearca sa fi si tu mai indraznet si spune-i!
Fiti in acel moment doar voi 2 asa va fi un soc pentru toti si nimeni nu va rade scucces si. pana la urma nu coteaza ce zic altii ci ceea ce simti tu
Daca te iei dupa ce zici colegii atunci nu e bine! Cel mai bien e sa nu te intereseze ce zic colegii ca pana la urma ei is buni doar de misto! Pur si simplu vorbeste cu ea si lasa colegii ca ei alta treaba nu au oricum!
Scuze ca intreb dar tu esti fata si ea e fata si ati vrea sa fiti impreuna sau mi se pare?
Omule fa tu primul pas... spune-i scurt si la obiect. Daca rade e clar ca si ea e emotionata si n-are curajul sa tzio spuna in fata. fi baiat destept si fa primul pas