| JahBondaru a întrebat:

Salut,am si eu o problrma? Am vazut niste fulme in care unii isi beleau penisu foarte mult.Am incercat si eu, dar pot doar jumatate pentru ca am un fel de ata care ma tine.Nu am facut contact sexual, e ceva normal sau am vreo problema? Imi va afecta relatia sexuala cand o voi avea?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Ce vezi tu prin filme sunt cazuri mai „speciale". Mai precis, aproape nimic din cele arătate de filmele tripluX NU sunt lucruri comune în viața reală. Adică e chiar logic: dacă mi-ar arăta chestii pe care le fac și eu cu muierea pe-acasă, ce rost ar mai avea să mă uit la filmele lor? De aia ei inventează mereu chestii noi, mai „bizare".
Concret, e foarte posibil ca penisul văzut de tine acolo să fi fost unul circumcis (fără piele pe cap, aceasta fiindu-i îndepărtată chirurgical). Sau doar unul cu pielea foarte largă. Asta nu înseamnă că tu o să ai vreo problemă dacă al tău arată diferit.
Joacă-te cu el și bucură-te că funcționează!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acea ata ti se va rupe la un contact sexual. Repet, la "un". Poate sa se rupa si la primul, al doilea sau chiar deloc. Si nu, viata sexuala nu ti'o va afecta. Majoritatea au acea ata.
Cum au si fetele acel himen, care uneori se rupe, alteori nu! Ca o dovada a virginitatiihappy