În primul rând : eşti sigură că l-ai văzut privindu-te, sau aşa vrei tu să interpretezi? Dacă se uită la tine des şi îl mai şi surprinzi în fapt, te place ( îi place cum arăţi dacă nu vă cunoaşteţi).
Da, si nu l-am vazut numai eu ci si prietenele mele.
Hmm...greu de zis!
Dar daca vine pe la voi prin clasa, nu stiu fa-te si tu placuta! adica la mine a mers! Si la mine a fost cam aceeasi situatie! Mereu cand eram langa el zambeam mult si nu prea ii dadeam atentie si cand mai tragem putin cu ochiul la el numai la mine se uita(bine dar el stie ca il plac
Sau te poti da interesata de ce ii place lui ori poti vorbi cu o prietena de-a ta sa se duca sa il intrebe daca te place
Succes!
Dupa cate am iteles s-ar putea sa te placa prietenul lui nu el faza cu "imi trebuie numarul tau pentru el/ea" am folosit-o si eu si de aia o stiu, dar poate sa te placa si baiatul pe care il placi, daca as fii in locul tau i-aşi intreba prietenii daca are prietena sau daca ii place de cineva etc, incearca sa socializezi cu el mai mult sau pe mess, sau fata in fata sa va cunoasteti mai bine!
Pai am incercat faza cu prietenii si a zis ca nu ii place de nimeni, la fel as fi zis si eu sincer
Fa tu primul pas. dupa cum reactioaneaza cred ca te place, dar asteapta sa vada ceva si de la tine.
Daca iti face ochi dulci cred ca da. Fa-ti curaj si du-te si-ntreabal. Daca tie rusinie du-te cu prietena ta cea mai buna la el la clasa si-i cheama-l doar pe el. Eu daca as fi fost fata asa as face.
HappynewCenusa întreabă: