Eh mi-e cunoscuta situatia.ea crede ca daca ii dai prea multa libertate, o faci pentru ca esti indiferent si cam asa pare.incepe si tu(dar nu dintr-o data pentru ca va observa) sa te prefaci macar ca esti deranjat de ceva.chiar daca o iubesti, fa asta daca pentru ea conteaza, fara sa stie normal.cand o saluta un baiat sau intra in vorba cu ea incrunta-te putin(normal ca nu vei face o scena de gelozie, asta ar fi mult prea mult), doar asa cat sa observe ea si sa vada ca nu prea iti convine, va simti ca iti aperi propietatea si ca e a ta.cand iti spune ca merge undeva, intreab-o cu cine sau cat sta, sa vada ca iti pasa de ceea ce face, asa subtil dar cu subinteles, nu te costa nimic
Explica-i si tu ca acesta nu este un motiv de cearta. ca daca va iubiti asta este tot ce conteaza!
funda? plz
Intr-o relatie, fata doreste sa stie ca este dorita, sa-i acorzi mai mult timp si sa vada ca iti pasa de ea.
Pai daca fata vrea sa fie tinuta in cusca, tine-o in cusca.
Depinde si ce atitudine ai tu fata de ea. Daca mereu esti taios, cu raspunsuri monosilabice e normal sa i se para ca nu iti pasa. Nu o mai lasa sa faca chiar tot ce vrea ea ca nu e sanatos pentru o relatie din nici un punct de vedere.
Fa-i mici surprize, invit-o sa petreaca timp mai mult cu tine, pupaceste-o, alint-o...
Sa stii ca fetele in general nu cauta sa fie controlate la fiecare pas, insa, uneori e bine sa ii arati ca-ti pasa de ea, fara a deveni posesiv.
Are nevoie de afectiune, de multa atentie din partea ta.
Va multumesc,daca as putea v-a da la toti funda dar White Lover, cred ca merita un pic mai mult, fara suparare, i inca o data, va multumesc.
Multumirile mele, desi nu am raspuns pentru funda, conteaza sa dai o mana de ajutor
Asa-i
Poftim?
Esti indragostit?
Pai,ne cunoastem? cand ai zis Beckam te-ai referit la mine?
Da la tine m-am referit David!
Mihai ma cheama, esti din Chiraleu?
Serios? de ce minti? Mihai? nu Sipos David?
)
Sincer,contul nu este al meu, mi l-a creeat un nepot al unui coleg de-al meu de serviciu.Dar nu inteleg care este problema.
De ce te ascunzi? ) nu-nteleg. wai wai, oricum stiu ca esti David Sipos din Cuzap ))))) )))
+ ca ai postat ceva cu canalul tau de youtube dj..asa ca.
Bai domnle/copile, contul a fost folosit si de catre altcineva.Eu nu putut sa imi fac un cont si mi l-a ''imprumutat'nepotul unui coleg de servici.Sunt intrebari postate si de catre mine si de catre el.Asa ca..Prima data documenteaza-te.
KatiMe27 întreabă: