Si ce sa nască, mă, daca ai facut sex anal? Un rahat?
Of iar s-a rasturnat caruta aia!
Ea a fost virgina doar pana ati facut sexul anal, ca virginitatea a zburat odata cu deflorarea /penetrarea si ruperea anusului!
La sexul oral si anal nu se poate ramane inarcinata, sarcina producandu-se numai in vagin!
Alo, de cand se duce virginitatea unei fete daca face sex anal? Ma uimesti!
Ma sochezi frate, ce dumenzeu?
Faci confuzie intre virginitate si deflorare?
Citeste despre conceptul de "virginitate" si nu-l confunda cu deflorarea vaginala (ruperea himenului) sau cea anala.
Indiferent ca practici toate tiupurile de sex, sau doar unul din ele, putand fii cel anal s au oral, tot nu te mai poti numii virgina.
Virginitatea este legata de puritatea trupeasca... citeste pe internet, ca-i excplicata pe-ndelete.
Acest comentariu era pentru AnaMaria care si-a sters raspunsul stupid.
Aici vorbim de virginitatea fizica nu de cea spirituala sau cum vrei sa-i mai spui tu.
Nu am sters nici un comentariu, uita-te mai bine, ca este chiar acolo, la locul lui
Da-i un refresh la forum!
Imi aparuse comentariul tau dupa ce l-am scris eu pe ultimul. Am vrut sa-l sterg dar nu primeam emailul de confirmare.
Intreb fiindca nu i-a venit ciclul
Din sex anal, femeia nu poate ramane insarcinata. Nici din sex oral. Sex normal si ejaculare in vagin + perioada fertila la ea.
E minim, minimorum.
Nu stiu cum vedeti voi viata, dar imi face impresia ca aveti in cap numai fluturi. Nu aveti responsabilitate, nu aveti nicio apetenta spre a construi ceva durabil. Totul e de suprafata. I-ai rupt gaura prietenei ca sa faceti sex. Punct! Nu stiu daca asta se numeste dragoste. Mi-e teama ca e instinct!
Pai este acelasi efect ca la tine. pune pe unu sa te umezeasca in fund si vezi daca ai ramas insarcinat.
E o gluma? Nu are cum sa ramana insarcinata decat daca iti dai drumul in vagin
Bună, șansele de a rămâne gravidă este 0%
Este imposibil să rămână gravidă dacă ai ejaculat în anus sau oral.
Ma uimiți cu întrebările voastre. Serios!