anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu următoarea problemă:
Aseară am incercat sa fac sex cu prietena mea, ea fiind virgină. Totul a fost protejat si am băgat-o de mai multe ori dar a început să o doara foarte tare si m-am oprit.
De aseară o doare burta foarte rau in partea de jos. La sarcina nu ma gandesc fiindca m-am protejat. O altă cauză a durerii?

12 răspunsuri:
| MademoiselleCosmina a răspuns:

Durerea a fost de la faptul ca era virgina si posibil sa nu fi fost destul de lubrifiata.
Data viitoare fa-i un oral, masturbeaz-o, sa fie cat mai uda. happy

| DaniGl a răspuns:

Exact cum a spus și Tina188, trebuie sa o exciti mai mult, sa o faci sa fie mai relaxata și după va fi mai bine. Ii poți umbla cu limba la lobul urechii. Sunt mai multe metode dar nu pot sa le spun aici.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Ai fost prea brutal și ea prea crispată.

| Andreeush a răspuns:

Durerea o fi din cauză că era virgină.

| AnaPisicutza a răspuns:

A fost prima data. E clar ca organismul simte câteva schimbări. Poate nu a fost ea destul de "uda".

| Raven a răspuns:

Actul sexual nu înseamnă doar s-o bagi de mai multe ori. Dacă sari peste preludiu, faci din prima ei experiență sexuală ceva traumatizant, nu plăcut. Citește despre preludiu dacă ce ți-au zis ceilalți mai rău te-a nedumerit
http://www.csid.ro/......ui-2780157

| IoanWild a răspuns:

Pai frate ai intrat si tu ca drujba in lemne. Intra si tu mai tactil. Usor incetisor.

| Violleta2022 a răspuns:

Lipsa toatal a preludiului i-a dat dureri mari de burta.
Tu chiar nu ai citit nimic despre cum sa pregatesti o fata la sex?
Fara pic de bun simt te-ai aruncat pe ea, fara sa fie umezita si pregatita, ca sa nu o doara si sa simta si ea ceva?
Felicitari! Cel mai probabil ai pierdut-o din cauza repulsiei care o va simtii acum, pentru actul sexual brutal.

| Adrian1990 a răspuns (pentru Violleta2022):

Buna! Iti multumesc de raspuns dar preludiul n a lipsit absolut deloc. Stiu ce inseamna si ce presupune. A fost umezita bine.

| Adrian1990 a răspuns (pentru Violleta2022):

N am sărit peste preludiu.

| Gofigi a răspuns:

A doua oară o sa fie mai bine