| Sync23232 a întrebat:

Salut am si niste nelamuriri.

1. Daca iuita mea a stat peste mine eram maman2 in chiloti ea era uda iar eu aveam lichid pre ejaculator pe boxeri exista o sansa de sarcina?

2. Daca m-a masturbat si avea lichid pre ejaculator dupa care s-a frecat (habar nu am de ce) in zona intima, nu am idee daca era uda sau nu.

Cer seriozitate fara raspunsuri aiurea happy

Răspuns Câştigător
| TheImpaler a răspuns:

Exista IN INTERIORUL boxerilor. si lichidul preejaculator e doar un lubrefiant. abia la a doua ejaculare poate contine spermatozoizi, nu la prima.

11 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

Foarte putin probabil

| TheImpaler a răspuns:

Vrei raspuns serios cel putin la punctul 1? serios?

| Sync23232 explică (pentru TheImpaler):

Ce nu iti ajunge?

| TheImpaler a răspuns (pentru Sync23232):

Pai cum sa ramana gravida daca aveati chiloti pe voi? chiar vrei raspuns serios?

| TheImpaler a răspuns (pentru TheImpaler):

Wtf? ai doi ani?

Exista pe boxeri lichidu pre ejaculator care contine spermatozoizi...

Si nu trec spermatozoizii aia prin doua perechi de chiloti.

La punctul doi, e foarte putin probabil sa ai probleme, dar tot asa, dupa prima ejaculare. oricum sansele sunt foarte mici.
recunosc ca m-am enervat, pentru ca aveti atata informatie la indemana si nu va documentati inainte de a incepe o viata sexuala normala.

Nu e nimic, fund happy

| TheImpaler a răspuns (pentru Sync23232):

Exista IN INTERIORUL boxerilor. si lichidul preejaculator e doar un lubrefiant. abia la a doua ejaculare poate contine spermatozoizi, nu la prima.

| AliTheo18 a răspuns:

Nu poate ramane, doar daca si-a bagat pana in ****, avand pe ea lichid. laughing) Asa stiu si eu, mna. Nu cred! Deci daca bagi in al ei vagin orice contine sperma* pe el, da, poate ramane. Succes.

| Beautifulbutcold a răspuns:

Nu, nu poate ramane insarcinata deoarece lichidul preejaculator nu a ajuns in vagin.