Da, e clar, s-a plictisit de tine. Nu-ti spun eu ce sa faci, dar daca as fi in locul tau, m-as desparti de ea, pentru ca daca nu, e doar o chestiune de timp pana o va face ea.
Pentru ca suntem într-o relație?
Nu locuim împreună, doar ne întâlnim și la întâlnirile noastre ea are obiceiul sa mai stea pe telefon și ceea ce ma intrigat e faptul ca atunci când dau sa o sărut nu vrea sa o sărut când sta pe telefon sau când se joacă pe telefon.
Nu-i spune nimeni sa nu stea pe telefon, dar nu sta 5-10 minute, sta și jumate de ora și îmi spune ca e atenta la ce ii spun, dar când o îmbrățișez atunci nu are nici o reacție, dar dacă vreau sa o sărut devine puțin deranjata.
Eu îmi fac griji din cauza asta
Nu și-a pierdut nimic.
Nici măcar nu a fost vreodată interesată de tine, doar te suportă prin preajmă.
Pai, poate ca fata asta are altceva mai important de facut decat sa petreaca timpul cu tine. Sau poate ca se plictiseste in prezenta ta si cauta alte activitati sa o distraga. Sau poate ca pur si simplu nu te respecta suficient de mult incat sa-si concentreze atentia asupra ta cand sunteti impreuna. In orice caz, daca asta e comportamentul pe care il afiseaza, atunci probabil ca nu prea mai are interes sa construiasca o relatie serioasa cu tine. Asa ca nu ar fi deloc surprinzator daca ar vrea sa te paraseasca in curand. Dar daca chiar vrei sa afli ce se intampla, atunci ar trebui sa ai o discutie deschisa cu ea si sa-i spui exact cum te simti si ce asteptari ai de la relatia voastra. Dar nu te astepta la prea multe, pentru ca nu prea vad cum ar putea schimba aceasta situatie daca deja a ajuns sa te neglijeze si sa-ti acorde atentie minima.
Inseamna ca nu o mai intereseaza de tine si posibil sa aiba alt iubit, unele au si 2-3 iubiti ca sa aiba de unde sa alega mai bine sa nu ramana cu buza umflata daca o parasesti, are de rezerva pe altul...
SupraDozaDeVise întreabă:
Mario1996 întreabă: