| Costelus710 a întrebat:

Salut,am și și eu o problema.
O sa ies la o întâlnire cu o fata și e prima mea întâlnire și ma gândeam sa mergem la un suc și apoi la un film.
Ce credeți ca ar trebuie sa fac prima data când o văd și ce s-o întreb la suc? Va rog, fără hate, am 14 ani nu știu încă din astea
Dau funda, funda!

Răspuns Câştigător
| Șurubelniță a răspuns:

Nu o întreba unde vreți să mergeţi. Să ai în minte vreo 5 locaţii, îi sugerezi discret ce ați vrea să faceți,, băi, mie îmi e sete hai să bem un suc". O duci acolo și vorbiți despre orice și deodată aduci în discuție filme,, și că tot veni vorba de filme am văzut că rulează unul interesant chiar acum la ora x. Hai să-l vedem, o să ne distrăm!)
N-are cum să te refuze. Sigur dacă nu vrea nu te ruga de ea și vii cu alte propuneri până vă înţelegeţi. Dar crede-mă, fetelor le place să ai inițiativă, ai nunai de câștigat.

4 răspunsuri:
| mmtmx a răspuns:

Buna!
Eu sunt fata si o sa iti spun cum mi-ar placea mie sa se comporte baiatul la prima intalnire.
Eu zic ca ideea de suc si film este una foarte buna! Mie mi-ar placea. Cand sunteti la suc ii poti pune intrebari despre ea, ca sa vada ca te intereseaza persoana ei. Incepe si tu cu intrebari basic. Nu fii foarte timid! Fetelor le plac baietii siguri pe ei. Daca vezi ca nu mai aveti ce discuta incepe tu sa povestesti ceva, orice si asa o sa continue discutia.
Mult succes! happy

| Eduard196 a răspuns:

Cel mai bine la o intalnire este sa o duci unde iti place tie. Al doilea sfat este sa nu iti descarci energia sexuala, adica sa nu te masturbezi perioada asta pana la intalnire si o sa simti ce ai de facut, nu o sa mai trebuiasca sa te gandesti

| cipixD a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa afli de la ea unde ii place, fara sa ii dai de inteles, apoi o scoti la o plimbare si o duci in acel loc, tuturor ne plac supriziele, si plus ca asta merge mereu xD
P.S: nu uita sa ii spui cat e de frumoasa etc.

| corbulalbrosu a răspuns:

Primul si cel mai important sfat de urmat : sa te comporti civilizat indiferent de situatie. Locatia unde urmeaza sa se desfasoare intalnirea sa fie cea aleasa de ea, doar daca nu are prefernte in acel caz sa conveniti de comun acord in privinta locului respectiv. Pe parcursul intalnirii, puteti discuta despre lucruri banale, muzica, filme, seriale, hobby-uri, sau despre subiectele preferate de ea. La terminarea intalnirii, neaparat sa o conduci pana acasa in dreptul usii de intrare. Succes!