Barbatii fac sex oral femeilor atat pentru ca le place la amandoi, cat si pentru ca e cel mai usor mod de a le oferi un orgasm, mai ales la preludiu, dar, sexul oral poate tine si loc de sexul clasic vaginal!
Femeile normal dezvoltate erotic, sexual si relational, fac si ele, ori simplu, ori 69, ori in alte variante!
Esti gresit informat si cu grave si nepermise lacune!
Pune mana de studiaza, citeste si fa-ti rost de o femeie corespunzatoare, altfel pierzi ceva foarte important din ceea ce poate trai omul in aceasta viata!
Flori ar face oral și unui porumb fiert, dacă ar avea ceva de câștigat din asta.
Voi vorbiti de Florentina? De acea Florentina? Ca nu ma gandisem la varianta asta cand l-am luat la misto cu trauma...
Mai e una pe site care se numeste asa si se da mare cu banii lu mamica? Nu exista 2 asta e clar. Universul nu e asa de masochist
Cum lipsesc 2-3 saptamani, cum se intampla lucruri interesante aici Nu stiam ca se lauda si cu asta. Stiam ca se lauda cu cat de mult tortureaza ea baietii, dar se pare ca lucrurile au mai avansat intre timp...
Citeste si comentariul de dinainte :)).
http://www.tpu.ro/......ina-2.html
"''Afaceristule'', tu poti sa muncesti pana te gasesc dracii, ca tot nu o sa ai ce am eu!" daca nu o pitipoanca se poate da mare aici cu banii parintilor, atunci nu stiu cine.
Am sa incep sa ii urmaresc raspunsurile...E distractiv! In afara de userii care au cont de 2-3 ore, mai e cineva pe care nu are la ignore?
Pacat ca nu poti eticheta alti useri. As vrea sa o vad cum se ambaleaza...
In fine, acum parca e mai clar motivul pentru care asculta orbeste de maica-sa si cand vine vorba de culoarea chilotilor...
NEa. Ii pastreaza pe aia care ii mangaie orgoliul ala imputit, cine nu e de acord cu ea, la ignore. Dar dupa le urmareste raspunsurile ). Eu prind din zbor ce vad la "ultimele raspunsuri ". E haios.+
"Da tu ce neputinta ai in a invata? Iti e mai usor sa copiezi, logic. Cu copii ca voi, tara nu o sa aiba viitor! " Clar nu. Tara are viitor cu aia care stau in beci pana la 30 de ani. Ador ipocrizia, aur, AUR CURAT.
Http://www.tpu.ro/......mie-sa-il/
O sa iau suspend, clar =))
Dar si tie iti place sa o bazai... Parca stia vodoo sau chestii de genul asta...
La fel si cu noname dar ea a incetat sa ma mai bage in seama. Ador astia "superiori" cu basini caare se vad sus dar sunt la fel de banali ca majoritatea. Mai zicea undeva ca insultele sunt pentru prosti dar 2 minute mai inainte ma facea retardat in alta parte.
Am zis ca ma opresca, dar....http://www.tpu.ro/......in-camera/
Eu cred ca n-ai mai mult de 13 ani si nu stii ce spui acum. Multi barbati fac sex oral fiindca asta vor, asa simt, vor sa ofere placere si pe alte cai. Si de ce ar fi o trauma pentru tine daca ai avea o iubita? Crezi c-ar musca din tine, te-ar bate? Data viitoare fii mai explicit.