PÚDIC adj. 1. v. decent. 2. v. inocent.
Dupa ce miai spus ca ai fost cu un baiat, apoi l-ai parasit, ai fost la un chef te-ai imbatat, eu nu cred ca definitia de pudic e cea ce cautati pentru descriere.
Nu vreau sa te critic sau judec.
Tu acum ai 14 anisori nu cred ca o persoana mai mare cu 8 ani decat tine ar fi o idee buna pentru o relatie, deasemanea este si ilegal el riscand, in cazul in care intretineti o relatie sexuala, o condamnare pentru corupere de minori.
Cea ce ar trebui sa ti cont este ca el la varsta lui are o experienta a vieti mult mai bogata decat a ta, iar el poate folosi experienta lui pentru a te folosi.
Gandeste-te inainte sa acepti sa fii cu el daca chiar ai ceva sentimente pentru el, daca chiar sar merita riscu ca sa zis asa.
Cel mai bine pentru tine ar fi sa iti gasesti un prieten de o varsta mai apropiata tie cu care ai putea comunica la un nivel mai apropiat tie.
Indiferent cu cine te vei decide sa fii tine cont ca auncea cand intretii o relatie sexuala cel mai bun fel de a preveni o sarcina nedorita si de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala ramane prezervativul asa ca pentru binele tau tine cont de asta.