anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un prieten care e cantaret si nu stiu cum sa ii spun ca il iubesc *_* sunt atatea fete frumoase doar ca este o fata care o urasc pe moarte pentru ca se da la el. DAU FUNDA CINE IMI SPUNE O SOLUTIE SA II SPUN CA IL IUBESC! happy

5 răspunsuri:
| DiazAndreea a răspuns:

Pai...poti sa o faci sub forma de video sa scrii pe niste foi cateva secvente mai importante de cand v-ati cunoscut gen >anul trecut am intalnit un inger pe pamant> (pe tine) ce simti tu pentru el. sper ca e o idee buna, bafta

| Ycu a răspuns:

Fa-i o dedicatie muzicala, http://www.youtube.com/watch?v=vZJ7n5Rj5t0.

| crack123 a răspuns (pentru Ycu):

Da-i manele, astea functioneaza mereu rolling on the floor)... acum vorbind serios, aici ai zis de doua ori ca-l iubesti, in realitate trebuie doar sa fi putin mai subtila, gen cred ca am sentimente... bafta tongue

| TreiSurori a răspuns:

Ce raspunsuri....Doamne.
Fii altfel, nu fii ca restul "fanelor" si asa te va observa.
Pun pariu ca si tu il placi pentru asta, ai intre 13-16 ani de spui " te iubesc " asa aiurea
E prima greseala facuta de fete cand vine vb de baieti.
Te iubesc e un cuvant special si se simte abia dupa un timp petrecut impreuna...

| exilon1 a răspuns:

Gandeste-te ca persoanele frumoase, fie ele fete sau baieti, sunt mai putin abordabile, pentru ca sunt multe in situatia ta. Te duci frumos si-i spui tot ce ai pe suflet, daca o sa te respinga nu-ti face probleme, nu e nici primul nici ultimul baiat. Si fii tu, nu te lasa calcata in picioare, si fii intotdeauna INDEPENDENTA. Nu te duci si ii spui "nu pot trai fara tine" de exemplu, ca o sa fii inferioara in fata lui si ar crede ca depinzi de el. Tu ai viata ta, daca el nu vrea sa fiti impreuna asta e...A si inca ceva, DEZVOLTA-TI PERSONALITATEA! happy Nu e nevoie de funda, daca pot sa ajut o fac happy