| NFC5498 a întrebat:

Am un prieten care e super indragostit adica vorbeste mereu de acea fata si altele ma rog.
Ea l-a refuzat si i-a zis unei colege de clasa ca tine la el ca la un prieten doar si e cam frustrat in ultima vreme adica imi zice chestii gen: "hai s-o injuram" sau "e urata nu? "
Ce as putea sa ii fac ca sa ii treaca? M-am saturat sa il tot vad asa frustrat tinand cont ca e cel mai bun prieten al meu crying

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

N-o sa-i treaca.
Pana nu gaseste o alta fata sa-i placa,n-o sa-i treaca.
Tu degeaba vrei sa-i faci ceva,pentru el "hai s-o injuram" sau "e urata,nu?" reprezinta speranta lui nestinsa ca fata sa-si schimbe parerea despre el...
Nu-i da apa la moara,lasa-l s-o "injure" singur si nu-i confirma ca-i urata,in schimb,du-l peste tot,la fotbal,la cafea,la pizza,bate-l cu zapada,roaga-l sa te ajute la cine stie ce,inventeaza o problema de-a ta ca sa uite de-ale lui si sa incerce sa te ajute pe tine,altfel nu ai ce sa faci!
Nu ai cum sa-i tii atentia atrasa in alta parte,pentru ca el o vede tot timpul la scoala si isi aminteste,oricat ar vrea si el sa-i treaca!
Nu e nevoie sa te certi cu el,prezinta-i alte fete,observa si alte fete dragute in jurul vostru,subliniaza-i "uite ce ochi frumosi are cutare","ce simpatica e cutare","mama ce-am ras cu cutare", in asa fel incat sa-i abati atentia in alta parte!
Dar prea multe sperante nu avea, pana nu-i trece lui, pana nu depaseste singur momentul asta, nu va inceta.
Esti un prieten bun.

4 răspunsuri:
| maya1030 a răspuns:

Uite ce cred eu, e doar parerea mea asa ca tu vei sti daca sa o pui sau nu in practica. El spune ca ea e urata doar pentru ca e suparat si poate putin gelos. Ar trebui ca prietena ce ii esti sa-i spui in felul urmator uite ce cred eu si nu ar trebui sa te superi pe mine dar daca ea te-a suparat tu nu trebuie sa o faci urata si asa mai departe nu e frumos nu asa ii dovedesti ca ai placut-o. Tu trebuie sa ii spui ca nu e bine ceea ce face si va depasi momentul doar daca v-a intelege ca nu e bine cum procedeaza.

| YoBuDy a răspuns:

Fa-i cunostiinta cu altcineva, explica-i ca daca fata respectiva nu-l poate place mai mult decat ca un amic, nu are rost, dragoste cu forta nu se poate si in plus e lumea plina de femei/fete.

| NFC5498 explică (pentru YoBuDy):

Am incercat sa ii explic si inca continua sa sa spuna : "Lasa ma ca oricum era urata" adica e foarte frustrat big grin

| YoBuDy a răspuns (pentru NFC5498):

Pun pariu ca daca gaseste o fata draguta, va uita de cealalta, fa-i cunostinta cu cineva daca poti... happy Daca nu incurajeaza-l sa gaseasca el pe cineva!