| CristinelAndrei a întrebat:

am un prieten care sta cu o tipatongue si el e cam in limba dupa ea o suna mereu alea alea.si aia il suna da el o suna mereu. dati-mi un sfat sa il fac p prietenul meu sa nu o mai sune intr-una paia aia spune ca nu il streseaza desi nu o crede.in fine. un sfat?big grink nu vreau sa fie disperat dupa ea si dupa sa il lase ca ochii-n soare ca totusi e prietenul meu [ne stim de cand eram la gradinita] big grin.si un sfat? ceva cum sa fie ala mai indiferent fata da ea?

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca se indragosteste ca si cartita, nebuneste, fara sa ''vada'' realitatea, e treaba lui.Se mai spune popular ca te indragostesti ca boul de abator!

Deci, cel mult ii poti da un sfat sa nu o mai caute atat ca o sa o piarda, desi te asigur ca daca el e genul obsesiv nu ai ce-i face!

Ce nu poate avea, aia o sa caute, desi ar fi cel mai mare prost!

| Marijuana a răspuns:

Lasa`l pe el sa invete din greselile luiwinking

| Lora a răspuns:

Pai nu prea ai ce sa-i faci daca lui i-a picat fata cu tronc, doar cand o sa dea cu capul de pragul usii atunci o sa iti dea dreptate.

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Nu trebuie sa fie indiferent. poti sa ii explici ca daca o suna asa des o plictiseste si o sa il paraseasca.de 2 ori p zi si cateva mesaje cred eu ca sunt de ajuns.succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca vrei ca fata aia sa te placa pe tine si nu sti ce sa faci laughing