| larisacazacu a întrebat:

Salut, am un prieten de 5 luni, el are 18 ani si eu 14 el insista sa facem dragoste eu nu stiu ce sa fac. il iubesc mult, imi spune ca o sa ma stepte cit vreau eu,, dar uneori nu pare,, facem petting si asta il excita prea mult. nu stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| TM6524 a răspuns:

Peste tot fete de 14 ani vrajite de tipi de 18, lasate insarcinate si nu stiu ce sa mai faca...

12 răspunsuri:
| nicole_2521 a răspuns:

Chestia tipica baietzilor este replica" Sa stii ca te astept pana esti pregatita" dar uneori se dovedeste a nu fii asa...Important e sa stii u ce vrei, inceperea vietii sexuale e un pas important in viata oricarei fete deci ai mare grijahappybatting eyelashes...te pup si bafta:*love struck

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Domnișoară, el nu știe că vrea să întrețină raporturi sexuale cu o minoră, și asta se pedepsește penal?
La 14 ani ai tăi nu trebuie să te intereseze doar școala?
Lasă mângâierile după 18 ani!
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| luiza a răspuns:

Sa nu te grabesti!

| iubire13 a răspuns:

Uite care-i treaba, daca el spune c-o sa astepte cat timp ai nevoie, atunci sa ti-o dovedeasca.De multe ori cand baietii zic asta e ca sa-ti dovedeasca ca tine la tine dar in cele mai multe cazuri nu-i asa. Daca el te iubeste o sa astepte, iar daca nu inseamna ca a vrut sa se foloseasca de tine. Ai incredere. Fa ce-ti spune inima. Bafta! FUNDA?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand, trebuie sa asteptati pana tu implinesti macar varsta minima permisa din punct de vedere medical, adica 17 ani si jumatate. Pana atunci, nu cred ca se pune problema de sex, fiindca riscul este mult prea mare pentru tine. Discuta si cu parintii tai, eventual in prezebta partenerului tau. pettingul, cu un copil este interzis prin lege si chiar si asa partenerul tau se expune la inchisoare. De aceea, este bine sa ai acordul parintilor tai, mai ales daca cumva ei te intretin (adica daca esti si datoare moral).

| Criiistinutsa a răspuns:

Nu mai faceti petting. thinking
Sa te astepte pana atunci cand esti tu pregatita! Daca nu, altu.:p

| ema0414 a răspuns:

Incetati cu pettingu', si in felu' asta nu ii vei mai stimula dorinta de a face dragoste, si va fi mai potolit.

| cosmina95 a răspuns:

El asta urmareste la tine.
nu te lasa manipulata de el pana nu simti ca el e baiatul ala special caruia merita sa ii te daruiesti.

| Alystar a răspuns:

Deci, am prostit la viata mea fete de 14, 15 si tot asa ca le astept cat vor ele si bla bla, deci cunosc specimenu de baiat. Bine ca m-am schimbat si am o iubita pe care o iubesc si ma iubeste.
Lasand asta, daca zice ca te asteapta cat vrei tu, spune-i ca tu vrei sa faci sex cand o sa ai 18 ani sau 17 sa vedem te asteapta? Te paraseste imediat, pentru ca asa fac baietii, vor sa aiba cat mai multe trase prin ****.
Sunt si cazuri cand chior te iubeste baiatul dar chiar si asa, e prea devreme la 14 ani sa i te daruiesti, cand vei avea 18 -19 ani oricum nu cred ca vei mai fi cu el, la urmatoru ce ii vei zice?
o sa fii cam larguta la 18 ani pentru ca daca i te daruiesti lu asta acum, o sa incepeti sa o faceti regulat pana se plictiseste el si te paraseste (o sa zica ca esti curva de mica )! sau in cel mai bun caz pana ai sa iti dai seama ca te foloseste si ca doar sex vrea.
E o parere sincera!

| NinaSimone a răspuns:

Daca te iubeste o sa te astepte pana o sa fii pregatita. Chiar daca asta inseamna ani de zile. Daca nu, imi pare rau dar nu merita atentia ta. Ai doar 14 ani. Sexul nu ar trebui sa fie o prioritate. E doar un tampit care cauta sa adauge cat mai mult virgine la colectia sa.

| elasexygagica a răspuns:

Daca il mai ti mult pe uscat te va parasi, baietii vor fete hotaratewinkinglove struck