Un casanova dintr-o relatie virtuala iti face atatea probleme?
Un "ignore" subit, o gluma peste vreo luna, o tristete peste 6 saptamani,o bucurie peste doua luni si ramaneti cei mai buni amici,virtuali!
Traieste-ti viata reala fara influente virtuale si,daca te necajesc, scoate-le din viata ta, fa o pauza!
Succes!
Pai daca zici ca e un casanova de unde sti ca nu te joaca si pe tine pe degete e ft usor sa spui te iubesc dar trebuie sal si dovedesti eu zic sa incerci sa nu mai vb cu el poate iti va afecta relatia
Daca tii cu adevarat la prietenul tau, rupe orice legatura cu acest baiat gen "casanova". Nu are rost sa strici o relatie pentru el.
Pai poate vorbeste asa doar pe mess sau pe ce vorbiti voi dar daca vorbesti cu el fata in fata vezi ce reacti are si cum e de fapt firea lui, asa pe net nu iti poti da seama
Si eu am vorbit cu casanova din astia si am ajuns intr.un stagiu foarte urat al relatiei mele cu iubitul din cauza ''musafirilor '' astia nepoftiti.asta inseamna un fel de bataie de joc din partea ta.ca si cum ai trada increderea celui de langa tine.nu e de jucat cu asa ceva.mai ales daca la voi sunt puse in joc si sentimente! In fine procedezi cum crezi de cuviinta :*! Te pupi:*
Saut parerea mea este ca daca vorbesti cu e doar pe interent nu cred ca inseamna ceva, dar totusi prietenu tau nu cred ca o sa se simta bine daca stie ca u vorbesti cu altul.Iar tipul acela poate chiar vrea sa fiti impreuna si daca o sa vina ce faci? Deci sfatul meu este ramai cu prietenul tau.