anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am varsta de 14 ani, ma masturbez de 1 an si 8 luni excesiv( o data pe zi) am observat ca in ultimul timp se scoala foarte greu si am o erectie slaba, ma masturbam si cand aveam erectiile slabe dar acum sunt si mai slabe, am rezistat 9 zile am observat imbunatatiri apoi am facut-o iar. Si acum am erectii mai slabe decat inainte. Daca ma voi lasa de acest viciu/obicei ma voi vindeca sunt dispus sa ma las de masturbare pana fac 18-20 de ani doar sa stiu ca ma fac bine, ma voi face bine daca ma las?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, corpul stie ce are nevoie sia cum iti arata ca ce ai facut excesiv in trecut, nu mai vrea sa faci.
De altfel scrie peste tot ca masturbarea excesiva duce la probleme de erectie sau la ejaculari recoce, chiar si la probleme de lipsa a erectiei cand esti cu o fata in pat.
Bine ca ti s-a intamplat acum si inveti din propria experinta, ca frecatul non stop, nu-i sanatos si nici normal.

32 răspunsuri:
| Musafuka21 a răspuns (pentru Violleta2022):

Multumesc enorm, de acum o sa ma schimb o sa ma las de masturbare un timp 2-3 ani.

| Musafuka21 a răspuns (pentru Violleta2022):

A si apropo in timpul zilei nu am erectii doar daca mi o ajut sa zic asa, inainte aveam si erectii dimineata acum nu mai am in cat timp o sa am erectii "spontane" erectii dimineața