| Andrew19 a întrebat:

Salut am vazut o fata si am incercat sa o abordez(am reusit) dupa ce am vorbit putin cand am incercat sa o invit undeva am fost refuzat.Ce ar trebui sa fac? Chiar daca a fost un moment destul de stanjenitor tot vreau sa continui sa incerc sa o fac sa ma placa.Si sincer am observat ca era toata un zambet cand vorbeam cu ea... nu mai inteleg nimic. Putin ajutor va rog?

Răspuns Câştigător
| rikkimady16 a răspuns:

Ar trebui sa ai rabdare. prima data trebuie sa ii fi un prieten bun, nu poti sa o inviti in oras dupa ce ai vorbit cu ea cateva ore. invitatia in oras este in regula dupa ce stii cateva lucruri despre persoana respectiva si dupa ce vorbesti cu de cateva luni, nu dupa ce ai vorbit cu ea 3 ore in parc. serios acum, nu o mai forta, nu e frumos. ai rabdare. fetelor nu le plac baietii astia care cred ca gata, dupa 2 ore de vorbit cu ei au voie sa le spuna sau sa se comporte cum vor ei. nu, trebuie sa ai rabdare, RABDARE, nu poti sa inviti o fata in oras dupa ce abia ai cunoscut-o si sa te astepti sa si accepte. lasa totul sa vina de la sine si nu mai presa tu lucrurile. in incercarea ta disperara de a o face pe ea sa te placa o sa o indepartezi de tine. fi mai...subtil, asigura-te ca te place si apoi faci urmatorul pas cu invitatul in oras si alte chestii de genul. nu te grabii! happy ai grija de tine, ceau:*

5 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Ce pot sa iti spun este sa iti iei gandul de la ea! Cauta alta fata si nu mai face aceasta greseala pe care o intalnesc la multi baieti si nu o suport! Nu o suport eu care sunt baiat DAR FETELE?! Niciodata sa nu intrebi o fata cu care vorbesti cateva ore, o zi daca vrea sa iesiti in oras.Ai rabdare, vorbeste cu ea, cunoasteti-va! Funda?

| masculin1feminin0 a răspuns:

Incearcasa o intrebi tu pe ea unde ar vrea ca sava vedeti dupa aia ce i-ar placea sa beti sau ce sa mancati sau ii pui mai multe intrebari pe placul femeilor, pasul cu moda, si ca sa te placa mai mult dai drept mare la replica, femeia o poti castiga doar dandu-i dreptul, respectul si atentia, in primul rand dupa cum mi-au spus si alti fii tu insuti. Fi natural! pace frate, Funda

| AndreeaAS a răspuns:

De acord cu Cristiann25. Merita funda.

| Alexaaxc a răspuns:

Stii, daca ai cunoaste-o si i-ai da mai mult timp poate s-ar simti mai bine, mai respectata. Nu o fi genul care sa cedeze din prima. P/S: A abordat-o un baiat, s-a comportat frumos cu tine, apreciaza ca a fost deschisa si daca tu chiar vrei sa iesi cu ea atunci incearca sa o cunosti macar... Poate ca ei ii placuse cum arati, cum vorbesti dar nu se accepta sa crezi ca o poti obtine asa repede

| Azµre a răspuns:

Nu te place și punct. Te-a refuzat fata frumos ce vrei ca data viitoare să îți dea și o palmă?