Comorile pamantului se numeste revista. Ea e de la DeAgostini.Primul nr. costa 5 lei, dar al doilea 10 lei.Nr.:
1.Ametistul
2. Ochiul tigrului
3. Pirita
4.Cuartul roz
5.Aragonitul
6.Trandafitul desertului
7.Halitul
Este o colectie impresionanta pe care mi-o cumpar saptamanal.Nici nu-mi pasa daca is adevarate sau nu.Eu ador sa le privesc.ACUM DA-MI Funda!
Buna revista se numeste :comorile pamantului
Ea contine cate o piatra semi-pretioasa in fie care numar. Ea costa 4, 99 lei adica 5 lei primul numar si de la al-2 in colo 9, 99 adica 10 lei. Eu mi-am luat deja primul numar si e super
Se numeste comorile pamantului care primul numar costa 5 lei iar celelalte nr. costa cate 10 lei pana la nr. saizeci.
Se numeste Comorile Pamnatului si apare o data pe sptamana si da in fiecare numar cate o piatra.Azi a aparut numarul 4.Este foarte frumoasa revista si pietrele.Chiar nu merita s ao pierzi. Eu am piardut primele 2 numere si imi pare tare rausa nu o pierzi
Salut! Revista se numeste ''Comorile pamantului''. E scoasa de curand pe piata, apartinand de editura Deagostini. Bine-inteles, doar primul numar va costa 4, 99 lei. Restul, banuiesc ca, vor fi cam 10 lei sau 20. O noua inventie creeta de cei care au nevoie de bani. Daca nu te superi, spun, ''Astept Funda''.
Pana cand este valabla prima revista ca am fost azi acum o ora si nu mai era dar ieri seara da
Comorile pamantului se numeste ceea ce ai vazut tu, dar numai numarul 1 al revistei a fost la pretul de 4, 99 restul vor fi la 10 lei dar sa stii ca merita