Mirunica1, in caz ca vrei sa stii, asa, sunt monstre din piatra ma fetitzo! O am si cred ca e cea mai mare piatra din numar ca abia incape in cutiuta aia. Mirunica1, cred ca nu ti-ai luat-o ca altfel ai zice si tu ca e reala sau ca sunt monstre, da' recunoaste ca nu o ai (n-ai bani). Saraca de tine...Imi pare rau pentru tine de fapt cred.Bye ofticato.(Mirunica1)Ha-ha, n-ai bani! Ha-ha 5 lei...ha-ha-ha!
Se numeste Comorile Pamnatului si apare o data pe sptamana si da in fiecare numar cate o piatra.Azi a aparut numarul 4.Este foarte frumoasa revista si pietrele.Chiar nu merita s ao pierzi. Eu am piardut primele 2 numere si imi pare tare rausa nu o pierzi
Comorile pamantului se numeste ceea ce ai vazut tu, dar numai numarul 1 al revistei a fost la pretul de 4, 99 restul vor fi la 10 lei dar sa stii ca merita
Comorile pamantului se numeste revista. Ea e de la DeAgostini.Primul nr. costa 5 lei, dar al doilea 10 lei.Nr.:
1.Ametistul
2. Ochiul tigrului
3. Pirita
4.Cuartul roz
5.Aragonitul
6.Trandafitul desertului
7.Halitul
Este o colectie impresionanta pe care mi-o cumpar saptamanal.Nici nu-mi pasa daca is adevarate sau nu.Eu ador sa le privesc.ACUM DA-MI Funda!