Dacă sa continui saus a te oprești? Pai hai sa te întreb altfel : cât de mult o placi? Cât de mult îți dorești să fii tu bărbatul de lângă ea?
După ce îți răspunzi singur la cele doua întrebări adresate de mine decizi singur dacă te oprești (ceea ce e simplu) sau dacă continui (care tot simplu este dacă te numești bărbat și încerci sa obții ceea ce îți dorești).
Părerea mea este ca fata respectivă nu este fericita în relația aceea dar este o fata serioasa care se gândește și la faptul ca este de atâta timp într-o relație și poate se revine la "vremuri mai bune". E clar ca dacă îți răspunde cât de subtil la flirt își dorește sa te cunoască pentru ca tu probabil ii oferi ceea ce ii lipsește din relație și anume "atenția". Majoritatea bărbaților aici greșesc. După ce obțin femeia pe care o doresc e ca și cum ar avea "trofeul în vitrina" și îl lasă să se pună praful pe el. Deci înțeleg de ce fata îți răspunde la flirt. Nu este de judecat. Dimpotrivă, era de judecat dacă ii făceai cu ochiul și se arunca direct pe tine. Ea nu a făcut asa. Are o lupta interioară "3 ani de relație cu el sau o relație ce poate fi mai frumoasa?" Hmm. Dacă ai gânduri serioase "ciuleste urechile" aici la ce îți spun : vorbește frumos cu ea. Fă-i complimente când SUNTEȚI SINGURI (sa nu simtă ca o constrângi când sunteți de fata cu alte persoane), caută-i privirile, încearcă sa înțelegi ce își dorește. Oferă-i discret o floare. Arată-i pur și simplu ca ai intenții serioase și ca o dorești lângă tine. NU FACE GREȘEALA SA O PUI ACUM SA ALEAGĂ ÎNTRE TINE ȘI IUBITUL EI! Cu el are un trecut. Cu tine nu are nimic! Creează tu ceva între voi! Fă-o sa țină la tine! Fă-o sa se gândească la tine! Oferă-i ceea ce nu are și te asigur că nu o sa trebuiască sa o pui tu sa aleagă între tine și el. Dacă ești un bărbat adevărat capabil sa lupte pentru ea și care ii oferă ceea ce ii lipsește (atenție, afecțiune, stabilitate etc) te asigur ca o sa îl lase chiar ea pentru a fi cu tine!
Îți doresc mult succes!
Cat de mult o plac? : destul de tare.
Cat vreau sa fiu barbatul ei? Îndeajuns.
De aruncat nu s-a aruncat deloc din prima,am luat-o încet amândoi? Iar la faza cu relația nu am discutat cu ea,pentru ca nu vreau sa ma bag in zona aia de discutie, e ceva ce o priveste pe ea si nu vreau sa se simta prost sau jenata, consider ca e prea privat.
In ceea ce ma priveste, eu știu ce pot sa ii ofer si ce nu, evident.Sunt chef de meserie, si pot sa zic ca asa am "cucerit-o".
Si încă o faza, in momentul in care nu o bag in seamă vine si ma certă ca de ce nu o bag in seamă si de ce nu stau lânga ea...deci e calr ce vrea dar nu are curajul de a spune ceva mai mult.
Îți mulțumesc din suflet pentru sfaturi!?
"Prin scris multa *mule* nu se exprima corect si clar..."
Aferim!
On topic: tu vrei o relație cu ea, sau doar o aventură? Dacă varianta 2 e cea corectă, continuă. E posibil să iasă ceva.
Pentru ceva mai serios, caută o fată serioasă, nu una care se sucește dupa cum i se aprind felinarele.
Sincer, dacă în afara de limba nu ai cu ce să o satisfaci, mai bine o lași baltă. Apoi ea fiind o fată cu moravuri ușoare, foarte ușor se va duce vorba prin firma la care lucrezi " ca o ai mica, ca nu știi să f...i" și altele care te vor face sa îți dai demisia. Gândește de doua ori înainte. Eu nu as avea încredere într-o persoană ca ea cu care să merg, fac sex, apoi să discute cu alții cum a fost. Iar tipa despre care ne spui este exact acest caracter.
In primul rand niciodata sa nu iti faci o relatie la locul de munca. Daca totul merge bine o perioada si dupa va certati? Cum mai poti lucra atunci?
Faptul ca are pe cineva si totusi iti face avansuri....no coment. Asta iti poate face si tie pe viitor daca ai o relatie cu ea.
Fugi tare de tot cand auzi gen"relatie complicata"sau "relatie deschisa"!
Cip010100 întreabă:
Davidandrei102 întreabă: