| citygirl001 a întrebat:

Salut am vorbit cu un prieten de-al meu in orele de matematica si fara sa vreau am adus vorba despre "prieteni cu avantaje" si acum ma intreaba tot felul de chestii cu ar fi : "la mine sau la tine "cu prezervativ sau fara " faza e ca nu-l plac decat ca prieten ma puteti ajuta?

6 răspunsuri:
| serendipity8300 a răspuns:

Ar trebui sa-i spui clar k nu sunteti decat prieteni si ca nu te-ai gandit la el in felul ala, dar fii serioasa cand ii spui asta ii pe viitor ai grija cu cine mai deschiizi astfel de subiectewinking

| Azµre a răspuns:

Faci pe supărata și îl ignori, îi va trece...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. spune-i o singura data ca e nesimtit si ignora-l!
2. in functie de cati ani ai tu, spune-i ca preferi BARBATII maturi, cu 4-5 ani mai mari decat el, ca sunt mai dotati si stiu mai multe. Apoi il ignori. Ar trebui sa-l descurajeze.

| Estera123 a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ca nu te intereseaza si ca atunci a fost doar o gluma. Ori, daca vrei sa ii pui capac, poti face si tu glume de genul asta, sau sa ii raspunzi la glume.

| DaDyva1992 a răspuns:

Pot intr-o zii sa mergi cu el la o plimbare si sa ii spui ca : eu vreau ca noi sa fim numai prieteni atata tot. Poate va ingelege ...SUCCES

| KlarraBella a răspuns:

Cred ca cel mai corect ar fi sa-i spui ca il vezi doar ca pe un prieten, si ca te deranjeaza intrebarile pe care ti le pune...