Desi sa le intariti nu e cea mai buna cale dar de daca vrei sa le intorci cu aceeasi monneda uite:Mai fetitelor daca aveti probleme duceti-va mai frate la doctor, ca suferiti de boala fitzelor.Am tacut si am asteptat sa va vindecati dar cat tratament la cap va mai trebuie, ca va asteapta spitalul 9 de mult cu bratele deschise si voi tot nu mai veniti.Va credeti cumva regine sau balerine sa ne tot criticati, e o tara libera daca ai chef sa critici pe cineva du-te si fa-ti emisiune de handicapstyle. Cred ca o sa le ajunga si n-o sa mai deschida gura.
Bună.
Și dacă nu le mai bagi în seamă ce are? Nu accepta provocarea, omul deștept cedează primul!
Pa, pa.
Nu le raspunzi in nici un fel. Te duci la ele si le **** un cap in gura. Efectul psihologic va fi devastator.
Nu trebuie sa cobori la nivelul lor.Nu au caracter daca fac asa ceva.Asa ca cel mai bine ignora-le si arata-le ca nu-ti pasa ce spun ele.Socializeaza cu persoane care merita nu cu ele care nu merita nici macar un salut din partea ta. Daca le vei ignora se vor potoli la un moment dat, si chiar vor fi surprinse ca tu nu reactionezi.
Eu ti-as propuen sa nu le raspunzi cu aceeasi moneda, pentru ca n-ai fi decat la fel ca ele. raspunde-le cand sunt si altii in preajma cu chestii de genul "si acum te simti mai desteapta cu 5 secunde?" sau "gata, ti-a crescut cota de popularitate in ochii personali?"
Fa esti proasta si nu fac misto de tine si nici nu te PORECLESC. aahhahahahahaha
PS: How you doin'?
Pai eu as spune sa nu le bagi in seama si sa nu le dai nici u pic de importanta ca n-are rost
i daca se poarta urt cu tine, poartate si tu cu el, ca nau nici un dept sa-si bata joc de tine
ai grija de tine pa
Eu te sfatuiesc sa le ignori pentru ca daca le jignesti si tu cearta o sa ia amploare, iar ele o sa se straduiasca mai mult sa para superioare in fata ta. Nu iti face probleme asa procedeaza oamenii slabi de obicei se agata de ceilalti si ii jignesc sa vada x si y cat sunt de rai. Atunci cand te umilesc tu zambestele sa le arati ca nu esti de acord cu ce zic ele si ca tu te consideri perfecta.
Woww ce mijto.eu Le.as bateeeeeeee taree d tot mjtoo rau dar mai intai le dai replica tare si daca se ating de tine(te lovesc) sau numai cu un deget sa te atinga le dai palmee si apoi pumnii.eu asa as face