| Adititi a întrebat:

Salut,am14 ani facuti acum 3 luni, am o intrebare mai intima. Multi prieteni de varsta mea sau mai mici cu un an spun ca au penisul de 15-14 centimetri si nu cred ca mint,eu in schimb, in erectie o am de 13 cm si 6 cm normala, voiam sa va intreb daca este normala marimea

4 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Corpul tau inca se dezvolta. Ai rabdare. Oricum la varsta asta nu te ajuta cu nimic.

| Donsavas a răspuns:

Secretia hormonala scade de la 30 de ani. Pana la 20+ mai pot interveni schimbări. Cu mărimea ta, poti satisface orice partenera dacă stii sa o satisfaci si mental. Pana la urma, excitatia sexuala se produce in creier. Dacă am sta toti sa ne comparăm unii cu altii, am lua o razna. De ce? Întotdeauna vor exista oameni mai buni sau mai slabi ca noi din anumite puncte de vedere. Faptul că prietenii tai zic ca sunt mai dotați nu ii face o partidă mai buna cum nici mărimea ta nu te injoseste. Nu te mai trata pe bucăți! Esti un tot si aici intră și ce e dincolo de ce se vede(partea fizica).

| AnoNymOuSS11 a răspuns:

Degeaba o au mare daca nu fac nimic cu ea. Cautati prietena inaintea lor si lasa-i sa se uite ca niste virgini tristi la ea.