| mihai_1757 a întrebat:

Ami place mult de o fata dar ea este deja an alta relatie si este cam complicat. Ce sa fac ca sa o fac sa se desparta de baiatul ala? Sa va dau mai multe informati eu am cunoscuto antro tabara recenta si ea are 16 ani si eu tot 16.

Răspuns Câştigător
| belcatalin a răspuns:

Nu stiu daca idea de a o desparti cu orice pret de actualul prieten este chiar cea mai buna solutie. Cum te-ai simti tu Mihai cind un intrus ar incerca sa te desparta pe tine de prietena ta?
Cea mai buna solutie (dupa parerea mea)este sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. Daca ea va simti ceva pentru tine se va intoarce singura, fara probleme.
Dar s-ar putea ca acest lucru sa nu se intimple.
Fete mai sint (oho), chestia este ca tu sa ai o comportare onesta si frumoasa fata de o fata, indiferent de ce face ea.
Mult succes.

4 răspunsuri:
| bby a răspuns:

In primul rand ti-as da un sfat tongue nu e frumos sa te bagi in relatia lor poate se iubesc si u daca ii desparti ea o sa sufere nu u happy dar ai putea sa te bagi in seama cu ea si sa faci gesturi dragutebatting eyelashes pentru asi da seama ca u o simpatizezi love struck sau intreab-o daca il iubeste pe baiat thinking dar iti zic sa nu te bagi in relatia lor!
Succeswinking

| Trufa_7676 a răspuns:

Esti agramat happy.

| Ovidiu_4176 a răspuns:

Ba mihai e complicat ce iti spun eu rel 16 la 16 ani intre baieti si fete nu prea merg toate colegele mele au iubiti cu 2, 3 ani mai mari ca ele; nu cred ca se va despartie de baiatul acela alta fata de exemplu de 14, 15ani nu ai in orsu tau?

Răspuns utilizator avertizat