| Mcdg00004 a întrebat:

Salut amicii mei matinali/nocturi
Revin pe platforma asta cu o dilema
Am cunoscut o fata(actuala mea iubita) acum mult timp, ne stim de mici am fost on and off
Ne am incercat o relatie pe la 16-17 ani insa eram eu prea din ‘floare in floare’ si am inselat-o
Ne-am despartit, am realizat ce facusem si ca de fapt o iubeam extrem de mult pe aceasta femeie
Drept urmare 1 an si 3 luni am stat pe bara, la modu ca nu vorbisem cu nici o femeie, reflectam seara de seara la ce am facut, chiar am suferit.
Stateam si ma uitam pe profilu ei vedeam ca e cu altul….
Dupa acest 1 an si ceva am cunoscut o fata din alt oras
Am format o conexiune cu ea cum nu am mai avut
M-am pus impreuna cu ea totu bine si frumos chiar incepusem sa am sentimente iar, simteam ca imi reveneam dupa stupida mea greseala dupa care am suferit nopti la rand.
Let’s cut to the chase:
S-a despartit fosta mea de acel baiat dupa acel an si am avut de ales intre aceasta fata si fosta mea iubita.
Cred ca stiti alegerea facuta.
Problema e ca mi-a ramas gandul la fata aia.
O simt ca un lost love or something
Trebuia sa ma descarc undeva mai ales ca nu-i pot spune iubitei mele asta.
Pareri?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„Ne am incercat o relatie pe la 16-17 ani insa eram eu prea din ‘floare in floare’ si am inselat-o"
Se pare ca si acum esti la fel.

| Mcdg00004 explică (pentru darrio2007):

Fratioru meu tin sa mentionez ca eram copil
M-am m-ai copt la minte am 20 de ani

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Mcdg00004):

Fratiorul meu, dario2007 este mai mare decat noi doi la un loc din ce cunosc laughing.
A doua la mana, Iti zic eu, om la 26 de ani, ca chiar si la 20 de ani, gandesti tot ca un copil, doar ca ai niste responsabilitati in plus. Asta-i singura diferenta. iti spun eu ca tot necopt esti.

Revenind la subiectul initial, alegerea facuta de tine a fost una cam copilareasca, tocmai de aia esti inca necopt. Un om matur la minte, ar fi lasat necazurile si fostele iubite in urma, chiar daca mai tanjea dupa ele, si ar fi continuat sa dezvolte relatia din prezent, care din ce am dedus, mergea chiar foarte bine.

| darrio2007 a răspuns (pentru Mcdg00004):

Daaa, esti foarte copt, ce să zic, dacă te gandesti tot la cealaltă.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este clar pe cine ai ales, fiindca nici acum nu pari a fii logic sau matur in alegere...

Daca ai ales fosta iubita, atunci ai facut cea mai proasta alegere posibila, fiindca o relatie care nu a functionat inainte, nu va functiona niciodata si nu are sanse sa fie una fericita.

| mihai69 a răspuns:

Cică nu e prea bună ciorba reîncălzită.

| relian a răspuns:

Pareri? Eu is de parere in primul rand sa incetezi sa mai mixezi romana cu engleza, asta ar fi un foarte bun inceput.Nu mai bagati cuvinte din engleza daca aveti deja cuvintele respective. De ce faceti asta?
Legat de ce spui tu vorbesti la 16 ani ca si cum ce mare barbat ai fi tu sau fata ce mare femeie, cand voi sunteti inca minori laughing
Nu poti sa-i spui iubitei ca te gandesti la alta, acum cand esti cu ea.Dar inainte dea fi cu ea te gandeai doar la ea, acum ca o ai, gata tia trecut, te gandesti la cealalta laughing esti tare de tot, asta arata stii ce?
La fel cum mixezi romana cu englexza, la fel faci cu orice, asta arata ca habar nu ai de nici unele laughing nici de relaltii si nici de cum sa vorbesti.De aia esti roman, sa vorbesti limba ta.Intri ope aici si incerci sa ce, sa ne impresionezi ca stii si tu cateva expresii in engleza?
Dar cu ce te ajuta asta pe tine, cu ce ajuta asta pe altii care citesc ce tu insiri pe aici?
Cu nimci, plus ca facand asa, duceti limba romana de rapa, uite asa o sa disparem ca natie cu indivizi genul tau.

Alta parere, eu zic ca iti vezi de scoala, lasa fetele, nu-s de tine, o sa ai relatie cand o sa vina timpul.
Femei is alea incolo dupa ce treci de 18 ani, barbati poate dupa 30 laughing
Tu nu te uiti la tine ce faci? Te joci exact ca la gradinita, acu vrei jucaria, acum no mai vrei, tu crezi ca relatiile asa merg? Ai suferit, erai probabil rup in gura, sau sufereai de ce? Te dureau dintii probabil laughing

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu esti ala cu iarba e mai verde la vecini!
Ai avut si tu iubita, a avut si fosta un iubit. Acum sunteti chit.
Vedeti-va de viata!
Sa te ierte fata aia pe care ai lasat-o balta, ca nu merita asa ceva.