| Piticu_3880 a întrebat:

Salut, an 17 ani si o mica problema. Sunt cu o tipa de 8 luni, ne intelegem perfect, ea este mai mare cu 1 an decat mine si inca mai e virgina. Am incercat in diferite feluri sa ii dau de inteles ce vreau de la ea, am vorbit si cu colegele ei sa ii mai deschida mintea si degeaba(spune ca nu isi incepe viata sexuala pana la 21 de ani:-l si ca pot sa o astept pana atunci daca o iubesc). auzind astea i-am spus ca ma duc si eu la altele ca nu pot sa rezist dar nici asa nu vrea, crizeaza...Va rog eu mult dati-mi si mie un sfat. Eu tin la ea si nu as vrea sa ne despartim dar e cam imposibila...mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai scris la inceput dar nu am fost atenta, scuze. Deci cam asta e strategia: lasi dupa ea un timp. Incearca sa fi natural si cel putin sa nu mai vorbesti despre sex un timp sa vezi cum reactioneaza. Daca nici asa nu merge intervin alte probleme thinking Oricum sa imi spui cum a mers! big grin

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ori rezisti pana la 21 de ani ori te duci la altele, problema e ca nu poti sa ai asa multa incredere ca poate te minte pe tine si o face cu altul fara sa stii, tu decizi (placere sau rabdare).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...imi dau seama ca fata nu e pregatita inca. Stai linistit ca nu va rezista ea pana la 21 de ani laughing. Tu fi intelegator si lasa dupa ea un timp. Acuma daca trece inca un an ceva efectiv nu e in regula.

| DaianaPiersicutza a răspuns:

De ce te grabesti? Poate a suferit in trecut chestii care nu vrea sa se repete sad. Nu merge asa, trebuie sa o iei usor happy! Sa va cunoasteti mai bine. Nici eu nu as face dupa 8 luni. Poate dupa un an 2 thinking

| MARRRRRYYA a răspuns:

Buna.dacă imtradevar o iubesti o so astepti pentru un baiat e usor sa se culce cu o fata dar pentru ea nu e.iei îi e frica ca dupa ce nu va mai fi virgina tu o vei lasa si te vei duce la alta o vei parasi cu rabdare trebuie sa o convingi si sa-i spui mereu că vei fi alaturi de ea ca nu vrei de la ea decât sex incetul cu incetul va veni ea singura la tine dar sa nu o minti pa.

| Piticu_3880 explică:

Eu am 17 ani si ea are 18. Da, dar totusi(sunt 8 lunibig grin) ea crizeaza daca ii spun in gluma doar ca ma duc la altele...

| PitikBhaa a răspuns:

Stiu ce simnti si nu o sa incep sa zic ca restul fetelor '' are dreptate, daca o iubesti asteapt-o si fai pe plac''. Fa ce simnti tu cu adevarat, daca e roaga atat de mult incat sa se inmoaie si apoi explica-i ca nu-i rau.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O astepti cat crezi tu ca merita. fata are dreptate, daca o iubesti, o astepti. Daca nu, o lasi in pace, n-are rost sa-si piarda timpul langa un barbat care nu o iubeste. Daca nu poti rezista, inseamna ca nu esti barbat, ci doar un papa-lapte. Un barbat adevarat se controleaza.