Ia-o încet şi fă primul pas, poate asta aşteaptă, invit-o la plimbare, la un suc, la o îngheţată şi fi cu blîndeţe şi tact.Nu aştepta prea mult, ştii, sezonul trece şi dacă îţi este frică de apă, nu mănînci peşte.Hai,nu sta pe gînduri, invit-o chiar azi.Mult succes şi o relaţie plăcută şi lungă îţi doresc.
Depinde cum e modul ei de gandire.
Eu te sfatuiesc sa faci primul pas deoarece asta asteapta majoritatea fetelor de o varsta mai mica de 18 ani.
Nu ii spune printr-un mediu social, adica nu o intreba pe Facebook, messenger, whatsapp etc.
Intalneste-te cu ea, invit-o la un suc. Si discuta cu ea, spune-i ca o placi si ca iti pare de treaba. Orice fata adora complimentele, insa nu exagera cu 200 de complimente in 3 secunde. Ia-o usor, si cand ajungeti la locul unde beti suc sau jucati un joc, incearca sa faci tu cinste.
Insa ai grija, daca vezi ca tot icearca sa profite pe plan material mai bine las-o. Femeile materialiste nu o sa simta nimic pentru tine dupa ce vad banii.
Dupa ce beti un suc, sau mancati o pizza, etc. Spune-i ca pleci la baie, sau sa cumperi ceva, insa fara sa vada ea. Iar atunci sa ii aduci un cadou. Iti garantez ca o sa ii placa.
Nu ii face cadou o ciocolata sau o papusa di Kaufland. Fetelor nu le plac chestiile de genul. Stim toti ca gestul conteaza, dar daca faci dupa cum am spuns ai o sansa marita de castig.
Sa fiu sincer, nu prea am avut eu relatii de durata avand in vedere ca am doar 14 ani. Insa am invatat din greseli. Deci sigur tu o sa reusesti.
Pana la urma, din greseli se invata.
beausingurlamasamea întreabă: