Avea 32? Adică a murit între timp? Este clar fratele meu ca a stat cu cântărețul în camera lui de hotel și au rupt patul. Dar tu de ce nu ai mers cu ea la eveniment?
Adica ai crezut un strain si nu ai crezut pe iubita ta... relatia cu strainul era mai de incredere decat cu iubita ta?
Daca strainul ala te-a mintit, ca sa se bucure de criza ta de nervi si gelozie?
In dragoste, daca nu acorzi incredere totala nu vei fi niciodata fericit!
Femeia asta are un job care ii va aduce in viata ei diversi barbati, unii chiar celebri si de succes, asadar este direct interesata sa comunice cu ei pentru jobul ei dar probabil ca-i si fac eplacere sa discute cu oameni nromali, care nu fac crize de gelozie si istericale.
In orice caz, cand se va satura de crizele tale, iti va da papucii, fiindca gelozia ta o va duce la acel gest.
Eu zic sa-ti cauti o fata pe masura ta, una care sa stea cuminte acasa si sa te astepte, ca sa nu faci faci crize de gelozie.
O persoană care minte e clar ca ascunde ceva. Daca a recunoscut că a mințit e clar. Nu merita increderea ta. Daca nu avea nimic de ascuns isi asuma si spunea tot de la inceput, chiar cu riscul de a face iar o criză de gelozie. Fete de obicei cand dau de unu mai bine înstărit ridică coada. Culmea ca nu recunosc niciodată greșeala. Tot tu ești vinovat ca le prinzi cu minciuna,tot din cauza ta fac asta,ca esti gelos. Dacă nu ești gelos,tot din cauza ta o fac,pentru ca ești indiferent, etc. Lista poate continua. Deci PA, fără alte reproșuri. Nu are încredere să-ți spună si minte, clar asa o sa facă mereu. Chiar dacă înșela, măcar de avea curaj sa spună, ca a simțit nevoia să o facă cu altul, etc. Suntem oameni e normal sa avem pofte si plăceri, dar minciuna e cea mai josnica.
Lipsa de "transparență" ascunde ceva.
Mai ok era dacă te implica și pe tine un pic.
Eu sunt în general, Toma ne credinciosul.
Dacă aș fi inlocul tău, aș spune pa.
Și dacă accepți să fii cu ea în continuare, trebuie să accepți că nu ești singurul. Din păcate.
O dată ce a făcut-o, să zicem în glumă, sportiv, o va mai face. Și nu își va asuma niciodată.
Tot timpul, pentru ele, altcineva este de vină.
Nu stiu cum, si de ce nu poti aici?
Intri la setari, selectezi ca accepti mesaje de la toti utilijatorii.