anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ar trebui să îmi fie rușine ca sunt fată și ajung greu la orgasm? Până acum nu prea am reușit și îmi e așa puțin rușine de iubitul meu

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Raspunsul e nu.Depinde de preludiu, modul in care faceti sex, de cum te simti in acel moment etc.Multe femei nu reusesc sa ajunga la orgasm doar din penetrare sau stimulare cu mana, ci este nevoie de o combinatie intre cele doua.Chestiile astea le discuti de regula direct cu iubitul, ca sa afle cum te simti si tu la randul lui sa afli cum se simte el, apoi gasiti o solutie impreuna. Daca doar presupui vrute si nevrute trebuie sa stii ca nu se va imbunatati relatia de la sine, mai ales pe plan sexual.Comunicarea e cheia.

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Iubitul tau trebuie sa invete ce are de facut daca vrei sa ajungi la orgasm, explica-i ca nu e la fel de simplu ca in cazul barbatilor daca nu a invatat asta pana acum, sa acorde atentie oralului si clitorisului, nu doar penetrarii, foarte rar ajungi sa ai orgasm strict din penetrare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Folosește un vibrator.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Să-i fie lui rușine, nu ție!

| ywar a răspuns:

Iubitul tau e un ratat. Nu te satisface, nu e bun. Sut unde il doare pe voinic nai tare si cautat un mascul care e in stare sa aduca o fata/femeie pe pereti de placere. O femeie trebuie sa fie balta. Atunci baiatul/barbatul e valabil. Pana atunci e un l@b@giu. nu preludiu, nu placere, doar orgasmul lui. Si spyn toate astea ca barbat trecut bine de o anumita varsta.

| Alecsandru322 a răspuns:

E musai sa ajungi la orgasm?

| anonim_4396 explică (pentru Alecsandru322):

Nu dar gen mă simt eu așa prost ca mi se pare ca poate crede ca nu ma satisface destul