Tare, am patit si eu la fel, astfel de femei sunt bolnave mintal, am trait pe propria piele.Tot asa spunea ca iubeste doua persoane, ca nu stie pe cine sa aleaga, dar mai tarziu, mi-am dat seama ca o fata normala la cap, nu ar sta cu 10 insi, mai devreme sau mai tarziu te poate dezamagi si mai rau.Incearca sa fi distant fata de ea si daca nu incearca sa te caute, atunci las-o balta, iti pierzi timpul.
Nu merita, din moment ce ea nu are sentimente numai pentru tine e clar, nu are nici un rost, pune-o sa aleaga intre tine si el si gata, iar daca i-l alege pe el rupe toate legaturile cu ea, incearca sa te regasesti in alta, Daca continui asa poti ajunge foarte rau, si nu merita asa ceva
Am reusit sa citesc pana la Cristina si inca o fata ... respect pentru cei ce au rezistat pana la final
Incerc sa explic cat mai clar cu putinta OK! Asa bun chestii, din astea am inteles ca ea statea cu amandoi stii ce ti-as zice din tot ce ai spus tu nu reiese ca i-ai fi spus de cand esti cu ea ca o iubesti in felul in care ai scris aici, te-as sfatui sa fii sincer cu ea si sa ii spui ceea ce ai scris dar intr-un mod romantic:ex te iubesc, te vreau langa mine. Explicai si lui Liviu cum sta treaba daca iti este prieten adevarat v-a intelege OK!
Eu sunt fata si iti zic ca fetele astea...nu merita prea multa atentie. Daca te iubeste sta doar cu tine.Nu sta si cu ala si pe tine te da ****. Adica ar trebui sa fie o relatie stabile. Poate am eu 13 ani si poate ca n-am avut nici un iubit dar nu am placut mai mult persoane de o data cum a spus so Play WHith Me femeile astea sunt bolnave mintal.
Da dar, ea a stat cu baiatul ala de 5 luni inainte so cunosc eu, si dupa. am luptat, adica am incercat sa-i fac toate poftele, am razgaiato, tot ca sa fie bine, i-am aratat ca tin la tine, prin cuvinte / fapte si gesturi, conteaza si ca ea a stat cu ala 5 luni... si eu stau cu ea de 1 saptamana si in afara de saptamana asta, am fost amici si am curtato 5 luni
Chiar nnu stiu ce sa fac, prefer sa sufar eu ( sa stiu co mai atinge un barbat) decat so pierd de tot, adica i-am facut toate poftele, am razgaiato, i-am aratat ca tin la ea prin cuvinte / fapte si gesturi. ce sa fac...
Pai...nu stiu ce sa zic.ti-am mai Zis... fetele astea nu merita