| PurpleSpirit a întrebat:

As avea nevoie de cateva sfaturi si pareri in legatura cu ceva...
Acum un an am cunoscut un baiat.Am ajuns sa fim prieteni foarte apropiati si sa trecem prin multe chestii impreuna.Eu il placeam,insa el ar fi fost in stare sa placa pe oricine altcineva, mai putin pe mine.Vazand ca nu imi merge cu el,eu am trecut mai departe,oarecum,incepand o alta relatie.Ceea ce l-a facut gelos si nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine pe perioada relatiei. Dupa ce am incheiat relatia, totul a revenit la normal.Doar ca inca nu dadea semne sa ma placa mai mult decat ca pe o prietena. Dupa un timp,ne-am certat din cauza ca ma ignora pentru fata pentru care el facuse o obsesie, si nu ne-am mai vorbit 4 luni.
In cele din urma ne-am impacat in vacanta de vara.Am inceput sa iesim,iar el se purta acum mult mai tandru.Ajunsesem sa ne purtam ca un cuplu. Dupa mai multe iesiri, ne-am sarutat.Credeam ca acela e momentul in care in sfarsit putem incepe o relatie.Mi-a spus ca de fapt,el m-a placut foarte mult in perioada in care eu am inceput acea relatie de care v-am spus,si ca spera totusi sa mai fie ceva,intr-o zi.
In cele din urma, am ramas doar la acest stadiu.Ne purtam ca un cuplu in toata regula,doar ca nu si in mod oficial.El continua sa vorbeasca cu o gramada de fete,sa se uite dupa o gramada de fete, dar intotdeauna se intoarce la mine.Cu ele nu are nimic,absolut nimic.Mi-a spus ca i-ar fi frica sa incepem o relatie si el sa ajunga doar un alt tip de pe lista mea,si sa ajungem sa nu mai vorbim.
Pana la urma,eu ce trebuie sa fac in acest caz? Nu imi convine faptul ca trebuie sa il impart cu alte fete,in public,cu prietenii,sa trebuiasca sa ne purtam doar ca simplii prieteni,iar atunci cand iesim impreuna,doar noi doi, sa ne purtam ca un cuplu.Deci? Idei?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Parerea mea baiatul se comporta conform varstei lui, poate te iubeste dar are si dorinta sexuala activa dupa alte fete, are o varsta si nu vad de ce deja sa se gandeasca la nunta si copii posibil tu deja te visezi mireasa lui, omul ti-a spus in fata nu vrea o relatie cu tine, tu decizi ce vrei el deja ti-a spus, a fost sincer cu tine, plus ca tu termini repede relatile, il inteleg si pe el in cazul asta, placerea de care scrii tu acolo e o simpla placere atat

| PurpleSpirit explică (pentru RAY):

Ideea este ca si el isi doreste o relatie.Problema este ca orice fata pe care o intalneste,o compara cu mine. "Vai ce mi-ar placea sa pot sa vorbesc cu ea la fel cum o fac si eu tine", astfel incat, mai are putin si spune "As vrea sa fie ca tine, dar nu tu". Continua sa caute acea fata "ca mine", fara a lua in calcul posibilitatea de a incepe o relatie cu mine.

| RAY a răspuns (pentru PurpleSpirit):

Dar el e un tip frumos, popular? ce gen de baiat e cuminte sau mai badboy?

| PurpleSpirit explică (pentru RAY):

Este dragut, nu perfectiunea intruchipata.Prietenele mele spun despre el ca e ok, dar doar atat, unele spun chiar ca e urat.Deci parerile sunt impartite si pot spune cu sinceritate ca nu m-am aruncat la un baiat super "misto" si popular.E sociabil, e un baiat normal, mai mult nu stiu cum sa zic.Este cuminte, amuzant, inteligent si avem o gramada de lucruri in comun.Este printre putinii baieti peste care am dat si chiar sa fie ok din toate punctele de vedere.

| RAY a răspuns (pentru PurpleSpirit):

Sex faceti?

| Violleta2022 a răspuns:

ASta nu-i deloc o relatie normala, el vrea sa aiba libertate dar sa te tina sub control si sa fii a lui cand are el chef.
Eu i-as da liber sa plece dupa cine vrea el sau i-as pune conditie sa fie doar cu mine.
De raspusnul lui depinde relatia voastra!
In cazul in care el nu accepta conditia pusa, care-i de fapt una nromala la cap pentru orice cuplu normal, i-as spune sa treaca pe partea cealalta a strazii cand ma intalneste!
Cred ca esti cam disperata cu privire la acest afemeiat, care nu are nimic pentru tine.

| Iulianailovemuzica a răspuns:

Dupa parerea mea ar trebui sa vb cu el o sa vezi ca se va schimba

| Butuc_Dima_1999 a răspuns:

Da
si ma vorbeste cu el