Parerea mea baiatul se comporta conform varstei lui, poate te iubeste dar are si dorinta sexuala activa dupa alte fete, are o varsta si nu vad de ce deja sa se gandeasca la nunta si copii posibil tu deja te visezi mireasa lui, omul ti-a spus in fata nu vrea o relatie cu tine, tu decizi ce vrei el deja ti-a spus, a fost sincer cu tine, plus ca tu termini repede relatile, il inteleg si pe el in cazul asta, placerea de care scrii tu acolo e o simpla placere atat
Ideea este ca si el isi doreste o relatie.Problema este ca orice fata pe care o intalneste,o compara cu mine. "Vai ce mi-ar placea sa pot sa vorbesc cu ea la fel cum o fac si eu tine", astfel incat, mai are putin si spune "As vrea sa fie ca tine, dar nu tu". Continua sa caute acea fata "ca mine", fara a lua in calcul posibilitatea de a incepe o relatie cu mine.
Dar el e un tip frumos, popular? ce gen de baiat e cuminte sau mai badboy?
Este dragut, nu perfectiunea intruchipata.Prietenele mele spun despre el ca e ok, dar doar atat, unele spun chiar ca e urat.Deci parerile sunt impartite si pot spune cu sinceritate ca nu m-am aruncat la un baiat super "misto" si popular.E sociabil, e un baiat normal, mai mult nu stiu cum sa zic.Este cuminte, amuzant, inteligent si avem o gramada de lucruri in comun.Este printre putinii baieti peste care am dat si chiar sa fie ok din toate punctele de vedere.
Sex faceti?
ASta nu-i deloc o relatie normala, el vrea sa aiba libertate dar sa te tina sub control si sa fii a lui cand are el chef.
Eu i-as da liber sa plece dupa cine vrea el sau i-as pune conditie sa fie doar cu mine.
De raspusnul lui depinde relatia voastra!
In cazul in care el nu accepta conditia pusa, care-i de fapt una nromala la cap pentru orice cuplu normal, i-as spune sa treaca pe partea cealalta a strazii cand ma intalneste!
Cred ca esti cam disperata cu privire la acest afemeiat, care nu are nimic pentru tine.