Ar trebui să vorbești cu ea altfel îți pierzi timpul.
Fără comunicare o relație nu duce nicăieri.
Tu i-ai zis că o placi foarte mult dar ea ce ți-a zis ție?
De ce nu o întrebi ce simte pentru tine?
As întrebao dar mie teama ca nu simte ce simt eu pentru ea
Și nu crezi că ar fi mai bine să știi ce simte ea în loc să pierzi timpul aiurea?
Fete mai sunt, dacă ea te respinge ai dreptul să fii cu altcineva care să te iubească.
Am întrebat-o mi-a zis ca are pe altcineva si nu stie ce sa faca mi-a zis ca sunt un băiat bun si ca merit pe altcineva. După câteva ore mi-a spus sa iesim si începusa sa-mi spuna mie toate problemele ei eu am întrebat-o de ce nu ii spui la prietenul tău toate astea ia mi-a raspuns ca numai tu ma poti intelege. Ce sa mai fac acum. Nu stiu
Dacă are pe altcineva nu mai insista, las-o în pace.
Mie greu tare greu
Spune-i! Ca să afli adevărul, dacă e un refuz, mai devreme sau mai târziu tot vei afla, dar sunt șanse să nu fie un refuz.
Eu zic sa îți iei inima in dinți frate. Sparge gheața, si arăta i ca ești bărbat. Daca ai mașină, presupun ca ai peste 18 ani deja. La peste 18 ani, mai stai pe gânduri dacă sa ii spui unei fete ca o placi, sau nu? Nu mai aștepta sa se invite ea in plecările tale cu mașina. Cheam o tu, arată i ca știi de existența ei, si ca îți place compania ei. Chemând o la un suc, la o plimbare, un film, etc. Va înțelege si ea ca simți ceva pentru ea. Ca doar nu i proastă. Apoi va mai trebui doar sa ii si spui. Undeva sa fiți doar voi doi, ca timp îți faci dacă o iubești. Si ii spui tot ce simți. Hai, multă baftă!
Chestia este ca i-am spus dupa nu m-am mai văzut cu ea 2 saptamani si cand neam văzut a evitat subiectul. Si as incerca sa ii mai spun odată dar mie teama ca ma refuza si atunci chiar as fi distrus. Ea ori nu ma place ori ii este teama sa isi arate sentimentele fata de mine. De fiecare dată când mă întâlnesc cu ea imi vorbește. Dar numai de chestiile care le-a facut ea in acea zi evită subiectul de a intra într-o conversatie serioasă. Nu stiu frate ce sa fac. Doar mie frică ca ma refuza si repet as fi distrus.
În cazul ăsta, sta altfel treaba. Vorbește cu ea despre asta. Spune i ca vrei sa vorbești ceva cu ea, si spune i tot frate. Nu ai ce sa pierzi. Gândește te ca dacă te refuză, înseamnă ca doar a profitat de tine pana acum. Si tu iti dorești cumva ca si iubita o profitoare? Ca ai mașina sa o plimbi si altele? Nu frate, ești bărbat. Nu renunța la demnitatea ta de bărbat pentru o fată. Ca fete is destule, si sigur vei găsi pe cineva. Nu merită sa suferi pentru curve frate. Asculta mi sfatu, si fi bărbat. Nu mai fi marioneta ei. Vorbește cu ea serios despre subiectu ăsta, si nu o lăsa sa il evite din nou. Hai, baftă!