| MadrYx10 a întrebat:

Salut.as avea o mica intrebare legata de o mare problema.Eu de vineri de acum o saptamana aproape ma bag in seama cu o fata de care'mi place si nu stiu daca si ea ma place, insa cred ca da.Am mai consultat probleme de genul asta si am mai folosit raspunsuri de la voi, dar acum nu stiu ce sa fac. Weekendul trecut am fost plect, iar noi, avand examenele astea(sunt a 8-a), nu prea iesim, stam si tocilarim... dar am mai avut pregatiri la scoala unde a venit si ea.ieri am mai stat pe afara si ne tineam de mana, o pupam pa gura, obraz-nu o sarutam, insa azi cand a intrebat'o un coleg daca e cu mine, a zis nu.Acum eu ce sa mai cred? Ce'i drept nu am intrebat; o niciodata -vrei sa fii cu mine?- sau ceva de genu' asta...Va rog mult, spuneti'mi daca ea ori e mai timida, ori isi bate joc de mine, ca nu mai inteleg NIMIC! Multumesc anticipat

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu te grabi sa tragi concluzii,intai intreab-o.
In afara de asta, bine a facut ca a spus nu, colegului respectiv.Nu are nevoie sa stie nimeni ce se intampla cu voi,n-o sa se apuce acum sa dea si raportul!
Plus ca,la ora la care a intrebat-o respectivul, fata nu stia daca tu vrei sau nu sa fii cu ea.
Deci, intreab-o!

| unknow a răspuns:

Buna happy,.
in pr. rand,. sa iti spun ce am patit eu,.ca sa poti trage o koncluziewinking

sunt de`o varsta ca tine,. j la banket, am dansat ca un baiat,.ne-am sarutat! ne-am tinut de maana,.am dansat asa,.day dreaming
J a doua zi,.iti dai seama, toata lumea vazandu`ne impreuna mai mereu pe ring si dansand mai lasciv,. intreba!hee hee
si eu am spus NU,.nu suntem impreuna, pentru. ca,.km sa-ti spun,.daca nu l`as f placut,. nu as fi dansat asa ca el... nu i`as fi dat atentie,. nu l`as fi sarutatbatting eyelashes,. dar peste toate astea, apare timiditatea feminina! dca eu spun `DA, stau ca el`,.si pentru. el de fapt a fost asa,.o distractie? ia zi! eu kad de fraieraaaaaa, nu?

deci,. daca stam sa le punem cap la cap,. e destul de logik si simplu: ` o fata trebuie sa fie abordata in asa fel incat totul sa vina din partea lui! adica,. intalniti`va mai des,. tineti`va de mana mai des,... SARUTATI`VA,. adica nu pupici,... saruturi!winking fa asta vreo 2-3 zile la rand si dupa,. mai vb ca ea,.asa,. gen `` iubita meaaaaaa`` sau `` mi-ar placea sa vrei sa formam un kuplu frumos`` sau pur si simpu dupa asta intreab`o da ar vrea sa-ti fie iubita? fa`i compilmente,. spun`i ca o placi ft mult si ca ti-ai dori enorm sa fi cu ea!winking

vezi tu,. faptul` ca de mana v-at tinut nu inseama chiar asa multwinking cel puin pentru. ea! ti-am mai spus,. poate pica de fraiera si nu`i frumos pentru. o fata asa cevawinking

eu iti spun ca te placeeee love struck smug:.smug te place sigurrrhappy

sper din suflet ca te-am putut ajuta big hug iti doresc uma` baftawinking :*:* te pup wave

| KySyB3B3 a răspuns:

Buna "akane" deci de ce iti faci griji? Tu nu ai intrebato daca vrea sa fie cu tine, ea asteapta.pana la urma daca o intrebi atunci stie si ea daca sigur e cu u. Poate si ea are aceias parere.ca pentru u nu au insemnat nimic acele clipe si iti bati joc de ea.Parerea mea e sa o intrebi daca vrea sa fie cu u. Daca a acceptat acele momente e clar ca simte ceve pentru tine:*. Succes.

| DeYuTzA_7492 a răspuns:

Ar trebui sa o intrebi daca vrea sa steie cu tine ca altfel si ea nu stiu ce sa creada.ii cu tine sau nu-i

| MadrYx10 explică:

Ok prieteni,mersi mult,o sa urmez sfaturile big grin desi sunt niscai timid laughing))), oricum sa termin cu examenele si voi urma sfaturile anterioarewinking MS MULT INCA ODATA, MI'ATI DAT SPERANTA!