Nu te grabi sa tragi concluzii,intai intreab-o.
In afara de asta, bine a facut ca a spus nu, colegului respectiv.Nu are nevoie sa stie nimeni ce se intampla cu voi,n-o sa se apuce acum sa dea si raportul!
Plus ca,la ora la care a intrebat-o respectivul, fata nu stia daca tu vrei sau nu sa fii cu ea.
Deci, intreab-o!
Buna ,.
in pr. rand,. sa iti spun ce am patit eu,.ca sa poti trage o koncluzie
sunt de`o varsta ca tine,. j la banket, am dansat ca un baiat,.ne-am sarutat! ne-am tinut de maana,.am dansat asa,.
J a doua zi,.iti dai seama, toata lumea vazandu`ne impreuna mai mereu pe ring si dansand mai lasciv,. intreba!
si eu am spus NU,.nu suntem impreuna, pentru. ca,.km sa-ti spun,.daca nu l`as f placut,. nu as fi dansat asa ca el... nu i`as fi dat atentie,. nu l`as fi sarutat,. dar peste toate astea, apare timiditatea feminina! dca eu spun `DA, stau ca el`,.si pentru. el de fapt a fost asa,.o distractie? ia zi! eu kad de fraieraaaaaa, nu?
deci,. daca stam sa le punem cap la cap,. e destul de logik si simplu: ` o fata trebuie sa fie abordata in asa fel incat totul sa vina din partea lui! adica,. intalniti`va mai des,. tineti`va de mana mai des,... SARUTATI`VA,. adica nu pupici,... saruturi! fa asta vreo 2-3 zile la rand si dupa,. mai vb ca ea,.asa,. gen `` iubita meaaaaaa`` sau `` mi-ar placea sa vrei sa formam un kuplu frumos`` sau pur si simpu dupa asta intreab`o da ar vrea sa-ti fie iubita? fa`i compilmente,. spun`i ca o placi ft mult si ca ti-ai dori enorm sa fi cu ea!
vezi tu,. faptul` ca de mana v-at tinut nu inseama chiar asa mult cel puin pentru. ea! ti-am mai spus,. poate pica de fraiera si nu`i frumos pentru. o fata asa ceva
eu iti spun ca te placeeee :. te place sigurrr
sper din suflet ca te-am putut ajuta iti doresc uma` bafta :*:* te pup
Buna "akane" deci de ce iti faci griji? Tu nu ai intrebato daca vrea sa fie cu tine, ea asteapta.pana la urma daca o intrebi atunci stie si ea daca sigur e cu u. Poate si ea are aceias parere.ca pentru u nu au insemnat nimic acele clipe si iti bati joc de ea.Parerea mea e sa o intrebi daca vrea sa fie cu u. Daca a acceptat acele momente e clar ca simte ceve pentru tine:*. Succes.
Ar trebui sa o intrebi daca vrea sa steie cu tine ca altfel si ea nu stiu ce sa creada.ii cu tine sau nu-i
Ok prieteni,mersi mult,o sa urmez sfaturile desi sunt niscai timid ))), oricum sa termin cu examenele si voi urma sfaturile anterioare MS MULT INCA ODATA, MI'ATI DAT SPERANTA!