| FaBee a întrebat:

As avea o mica intrebare si as fi recunoscator celor care imi vor raspunde. Am o relatie cu o fata de putin peste un an. Mentionez ca amandoi suntem "tineri" 15-16 ani. Vreau sa mentionez ca tin foarte mult la ea. Credeti ca daca voi incerca sa o intreb despre un contact sexual ne va afecta relatia? Nu am incercat niciodata sa vorbesc cu ea despre asa ceva si nu stiu cum ar trebui sa o fac. Multumesc celor care ma ajuta.

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa n-o intrebi despre "un contact sexual"!
Sa deschizi o discutie despre sex,sa o intrebi care e parea ei despre sex,ce crede,cum vede lucrurile.
Incepe,de exemplu,prin a-i spune ca esti afectat de povestea unui prieten mai mare,a varului tau,a vecinului,in fine, a carui iubita a ramas insarcinata si vrea sa pastreze copilul.
In felul asta,aduci si vorba despre sex-indirect,nu te poate acuza ca TU ai vrea asa ceva(...) si vei afla si parerea ei despre tema in cauza.Te vei gandi la tot scenariul,exact ca si cum s-ar fi intamplat in realitate si abia atunci vei deschide discutia,pentru ca ea va dori sa afle amanunte si nu trebuie sa fii prins descoperit.
Subiectul este foarte delicat si conteaza mult sa-l abordezi finuts,sa nu intrebi direct,sensibilitatea fetelor pe tema asta este teribil de exagerata.
Fa inceputul in felul asta si,din aproape in aproape,vei ajunge acolo unde doresti,pentru ca daca te vede afectat,va accepta genul asta de discutie, nu se va simti amenintata, dimpotriva!
Succes!

| BaiatulAnonim a răspuns:

Hmmm...aici e destul de complicat. Daca ii faci apropouri directe o sa creada ca esti un obsedat sexual si cel mai probabil o sa-i gasim intrebarile pe aici daca sa faca sex cu tine sau nu. Nu, nu asa procedezi, abordarea directa, mai ales la o virgina e prostie pura. Trebuie sa o iei foarte usor, sa incepi cu glume subtile cu tenta sexuala, sa incerci sa ii intri pe sub piele sa afli in primul rand cam pe la ce varsta ar fi ea dispusa sa inceapa viata sexuala. Apoi mai e chestia cu increderea, trebuie sa aveti o relatie foarte apropiata, pana la urma asta e un eveniment destul de important in viata unei fete, fa-o sa inteleaga ca tu esti "alesul" ca sa zic asa, gesturi mici dar perverse i-ar da de inteles cam ce ganduri ai tu. Daca fata e ferm convinsa ca nu vrea sa faca sex cu tine, NU MAI INCERCA, nu vei face decat sa strici o relatie frumoasa din cauza hormonilor si insistentelor tale. Multi incep viata sexuala pe la 17-18 ani, dar aici depinde si de fata sa te placa in asa fel in cat sa ti se daruiasca total in pat. baftawinking

| briosicabriosel a răspuns:

Poi la mine de exemplu nu am vorbit... am inceput sa ne sarutam nebuneste, el si'a bagat mana in pantalonii mei eu in a lui, si dupaceea... secretbig grin

| johnyboy a răspuns:

Eu nu inteleg cum de 1 an de zile nu ati ajuns si voi sa va mangaiati, sa va cunoasteti mai intim, sa mergi cat de departe asa incat sa vezi daca vrea sau nu sa faceti ceva, nu e musai neaparat s-o intrebi "vrei sa facem sex?" suna ca draq, incearca, fii mai tupeist, fa din ce in ce mai multe cu ea, ajungeti sa va infierbantati unul pe altul incat sa-ti dai seama daca te vrea, NU Intreba inainte daca vrea s-o faca, ca niciodata o fata nu o sa raspunda in fata "DA, vreau sa facem SEX"...ma copii ma!

| Heng a răspuns:

Pai contactul sexual vine de la sine daca va iubiti,nu trebuie sa o intrebi si nu iti va strica relatia,ba din potriva,vă va ajuta.Părerea mea este sa vorbiti prima data glumind,apoi putin mai serios,mai serios si asa. Apoi, direct in dormitor, sau unde credeti ca nu o sa aveti parte de ceva neplacut.Dar aveti mare grija pentru ca...vă puteti strica viata. Sper ca te-am ajutat!

| Elenaa21 a răspuns:

Poti discuta deschis cu ea despre asta, daca tine si ea la tine va aprecia faptul ca o intrebi, ca ii spui ca ti-ai dori un contact sexual pentru a alunga monotonia din cuplu si ca va face bine. Daca ea este de acord puteti trece la fapte, insa daca primesti un raspuns negativ, mai asteapta si singura, cand va fi pregatita iti va spune ca isi doreste sa aiba un contact sexual! Daca o presezi cu asta, sa nu inteleaga altceva! Si cand o sa o faceti, nu uitati de prezervativ.e bine pentru amandoi si nu e nici scump tongue

| BiBis a răspuns:

Hmm. eu spun sa nu ii propui asa, dintr.o data. Normal ar fi sa vorbiti despre subiektul asta fara inhibitii, repet nu sa propui ceva. de ex.´ce parere are despre...`sau cand vrea sa isi inceapa viata sexuala etc, gasesti tu. si nu ar avea dc sa se supere. practic este o discutie intre adolescentii.