De medicul urolog ai auzit? Daca nu auzi acum... faci tot posibilul sa ajungi la astfel de medic pana nu este prea tarziu
Mă aflu in Germania si nu pot găsii urolog roman aici cu care pot sa comunic
Exista varianta online a unei clinici din RO. Nu poti primi diagnostic pe TPU sau pe oricare site de socializare, de la oameni normali, care nu au cunostinte despre acest gen de medicina.
Ar mai fi o varianta: gaseste un forum sau un grup de Facebook a romanilor aflati in zona in care te afli tu (de exemplu cei din Freiburg au un astfel de grup) si poti intreba acolo, poate exista un doctor urolog roman care profeseaza in zona ta. Pe deasupra, daca stii engleza, aproape toti doctorii din Germania stiu engleza. Noi ne-am inteles foarte bine in engleza cu toti doctorii din Germania cu care am interactionat (hematologi si neurochirurgi).
Insist cu o consultatie deoarece poate fi o boala care sa iti afecteze sanatatea mai mult decat niste simple pete.
Daca esti dispus sa oferi poze, de ce nu cumperi un consult online al unui doctor? Cauta pe google o poza, poate gasesti ceva asemator ca sa ne dam seama la ce referi exact.Problemele de sanatate nu vor fi rezolvate pe TPU!
Mario1996 întreabă: