Salut,
Te-ai gandit ca a spus nu pentru ca poate nu avea bani de nunta in acel moment?
Si toate astea nu au nimic de a face cu relatia dintre voi doi, ci doar tu, putin mai egoist nu ai ascultat totul?
Cred ca faptul ca te-a refuzat prima data te-a facut sa iti schimbi un pic parerea. Din cate am inteles si ea te-a invitat la o nunta nu? Adica poate si pentru ea a fost o nunta importanta si a avut incredere in tine. Gandeste-te ca e un prilej sa va cunoasteti mult mai bine, sa vezi cum se comporta cu rudele tale si sa va distrati. Nu face greseala de a retrage invitatia, fetele sunt destul de dificile si asa, nu ii da motive sa se certe cu tine pentru ca un asemenea lucru este inteles in multe feluri.
Asa e, dar invitatia ei e putin diferita adica cand i-a spus matusei sale de mine i-a dat sa-mi dea o invitatie, bine m-a intrebat de 2-3 ori daca merg cu ea si fam. ei la nunta dar eu am evitat sa-i raspund i-am zis ca s-ar putea sa am ceva examen asta era inainte sa-i spun eu de nunta rudelor mele.Plus ca aseara a zis la inceput nu stiu, apoi a zis nu iar eu m-am suparat dar apoi l-a final a zis ca m-a testat sa vada ce reactie am si in timpul cand eram suparat ca mi-a zis ca e prea repede avem o sapt jumate i-am zis ca si ea m-a chemat inainte sa zic eu si o zis ceva de genu' ca mai bine nu imi zicea nimic
Cred ca te-ai implicat singur in situatia asta si trebuie sa stii cum sa iesi. Ar trebui sa ii spui ca situatia s-a complicat si sa vorbiti serios pe baza acestui subiect. Nu imi place idee '' am vrut sa te testez '', asa ceva nu se face si in plus e o scuza copilaroasa. Ar trebui sa te linistesti si sa te gandesti bine la asta. Poate chiar luati lucrurile prea repede, ai dreptate nu sunteti de mulr rimp impreuna.
Nu prea am timp sa ma gandesc, pentru ca trebuie sa dau un raspuns in seara asta.De exemplu tu ce ai face daca ai fii in locul meu?
Deci tu trebuie sa ii spui daca vrei sa o mai iei? Wow asta e asa de. Wow Nu stiu ce as face, in primul rand nu mi-ar fi trecut prin cap sa-mi invit prietenul, avand in vedere ca suntem de putin timp impreuna. Si... daca s-ar fi intamplat asta, desi ma indoiesc, as fi sincera cu el si i-as spune ce vreau de fapt si sa nu se supere ( desi s-ar supara ).
|Pai daca relatia voastra a inceput asa tare) in maxim 2 luni faceti nunta))) eu vreau sa fiu nasul) se ofera cineva pe post de nasa?
Intreab-o daca te iubeste, asta uitandu-se in ochii tai si daca face sacrificii pentru tine sau doar cand esti suparat... Fata sincera fiind o sa iti recunoasca, daca spune ca NU cauti alta... Daca spune ca DA incerci sa mearga relatia bine.
Funda?