Pai din cate stiu eu trebuia sa se rupa sg, dar nu te as sfatui sa tragi de ea ca nebunu pentru ca e DUREROSSSSS, mai bine mergi la un medic. Nu iti fie rusine
Fa-ti prietena = fa sex si scapi de ea sau du-te la doctor (dar e jenant, nu cred ca cineva se duce la doctor sa se dezvirgineze.
Ejacularea nu este influenţată de această problemă, însă este foarte posibil să ai parte de nişte dureri în timpul actului sexual, care nu sunt tocmai plăcute. Poţi să mergi la un medic urolog, să-i explici problema, şi el va decide dacă este bine sau nu să apeleze la această intervenţie chirurgicală. În orice caz, nu vei simţi nimic pentru că vei fi anesteziat local, iar operaţia durează foarte puţin.
Sănătate!
Mergi la urolog si o indeparteaza chirurgical,sunt sigur ca a mai vazut penis la viata lui si nu se va mira de al tau,deci rezolva rapid si fara durere, fara rusine, doar toti am avut odata.
Mi-e foarte aiurea sa ma duc la urolog. Deci ata e intinsa la maxim, e alba in sensul ca e f. intinsa. Si daca pun mana pe ea se simte ca e f intinsa. Spuneti ca nu ar fi ok daca as trage eu de ea, nu?