Bogdan fiecare e frumos in felul lui...Iar tu estichiar dragut! mult timp m-am subestimat si eu dar mi-am revenit! fiecare e bun si e frumos in felul lui! Trezestete in fiecare dimineata si uitate in oglinda si spune-ti sunt cel mai frumos, sau sunt destul de dragut! a da si inca ceva nu incerca mereu sa te compari cu ceilalti baieti, tu estitu si estiunic, nu trebuie sa te uiti la ceilalti! iubestete si acceptate asa cum esti!
Mey copilule, vezi-ti de scoala si lasa prejudecatile despre ambalaj macar dupa ce iti da parul la axiale.
Varsta adolescentei e varsta marilor complexe.Chiar daca ai fi perfect tot ti-ai gasi mici defecte.Nu esti singurul care trece prin astfel de probleme.Trebuie sa ai mai multa incredere in tine!
Sa iti dau un sfat. daca tu nu ai inceredere in tine atunci cine ai vrea sa aiba? ai incredere in tine pentru ceea ce esti si pentru cum arati. in timp iti vei forma o parere mult mai buna despre tine dar invata sa ai incredere in tine.
Daca tu nu ai inceredere in tine atunci cine ai vrea sa aiba? ai incredere in tine pentru ceea ce esti si pentru cum arati. in timp iti vei forma o parere mult mai buna despre tine dar invata sa ai incredere in tine.
Arati foarte bine pentru varsta ta! bine cateva kg in plus dar.ai timp sa le dai jos cand mai crestipup
Cati ani ai? presupun ca pana in 10 :p oricum pe viitor te vei mai schimba si nu esti urat fiecare e frumos in felu lui si oricne are ceva aparte ceva doar a lor sper sa nu mai fi complexat tzaoo FUNDA pls :d:d
Buna.
Important este sa te simti tu bine in pielea ta, nu conteaza ce spun altii. Daca tu ai incredre in tine si crezi in tine, atunci poti sa iti implinesti visurile si sa aspiri la lucruri mari.
Nu pot sa imi dau cu parerea despre tine deoarece sunt doar poze iar o persoana nu este formata numai din aspectul fizic. Tu esti in crestere, nu iti pot da un ultimatum cu privire la cum arati.
Pa, pa.
Hmmm na esti putin grasut da nu vad ce e in neregula cu asta se poate si slabi dar esti destul d esimpatic
Arati bine sunt cam de varstea ta si eu am avut probeleme credeam sa am ochi urati dar inainte erau verzi acum albastri si e primcipala mea arma la fete dar nu fi suparat poti sa et schimbi dar ramai asa ca arati ok ...bafta
bogdanfree14 întreabă:
redtrr1 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: