anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, as dori cateva sfaturi
Am avut o relatie cu o fata care a durat putin peste 1 an. Recent ea s-a despartit de mine pentru ca nu am tratat o foarte bine in unele momente, dar au fost si momente cand faceam foarte multe pentru ea( ps relatia era la distanta, eu mergeam mereu la ea). Ne am despartit cam acum o luna dar noi inca mai vorbeam. Ea s-a vazut in perioada asta cu un tip si au facut sex, lucru ce l-am aflat acum cand doream sa ne impacam. Eu in timpul ala de 1 luna o doream inapoi si dadeam semne si asa mai departe, nu aveam intentie sa cunosc alta fata sau ceva, dar ea a facut sex cu tipul ala dupa 3 saptamani, ca si cum nu am insemnat nimic. Ea imi spune ca a facut din ura, razbunare. Trebuie sa mentionez ca asta a fost primea mea relatie, ea a mai avut inainte si a ascuns faptul ca a mai facut sex cu mai multe persoane( m-a mintit pentru ca nu voia sa ma raneasca).
Credeti ca are rost sa incerc sa continui, ma gandesc neconditionat la ea. Imi vine sa o iert, pentru ca nu eram in relatie cand a facut o, dar totusi ma doare

6 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Nope.

Nu pare ca ai insemnat mare lucru pentru ea. Si niciodata nu vei putea concura cu baietii din orasul ei.

| alex18q61 a răspuns (pentru VoidEternal):

Plangea foarte mult din cauza mea, cand se vedea cu tipu asta tot cu mine vorbea toata ziua

| Kiran a răspuns:

Cand 2 persoane fac sex se formeaza o conexiune emotionala si fizica intre cei doi, de aici si gandul nostru mereu deranjat ca X a avut cateva nopti zgomotoase. (mai exista si alti factori dar ii consideri secundari)

Ea este om ca si tine, stia ca exista optiunea sa va reimpacati si ca moral, putea sa astepte chestia cu sexul sau eventual sa rupa orice legatura cu tine dupa aceasta "razbunare".
Eu unul vad situatia complicata pentru ca, luam un exemplu din viitor, daca voi doi va certati, ea a doua zi vine de la amicul X cum ce a dojanit-o? ce relatie clasica este sa iti regasesti iubitul / iubita in alte persoane? Una este sa faci flirturi, alta este sa lasi instictul sa te ghideze.

Orice sfat ai primi, noi o vom da pe baza persoanei a 3-a, dar tu esti cel ce are situatia la persoana I.
Daca o accepti cu buna si rele, trebuie sa fi atent la alegerile ei si cum se comporta, pe langa asta trebuie sa afli cum s-a lasat prada acelui baiat.
Personal daca doresti doar o relatie temporara cu ea, da, ai putea sa o accepti dar limiteaza-ti sentimentele. Daca vorbim despre viitorul vostru, ea are dupa cum ne-ai explicat, deja un obicei din a se complace cu atmosfera oferita de barbati, lucru ce denota neseriozitatea ei in cadrul unei relatii clasice. (tind sa cred ca poate a sabotat ea putin relatia pentru a avea "pretext" cu acel baiat)

| alex18q61 a răspuns (pentru Kiran):

A terminat cu tipul ala, imi spunea de mult ca vrea na ne impacam dar sa-i dau putin timp pentru ca am ranit o tare( A fost o chestie cand ea plangea si eu am filmat o). Ea are 19 ani iar eu 21. As putea sa cred putin ca a facut o din razbunare, are 19 ani si nu e foarte stabila emotional presupun. Dar ma doare pentru ca o vedeam ca pe fata cu care urma sa-mi fac o familie. Nu vreau ceva temporar

| VoidEternal a răspuns (pentru alex18q61):

Mhm. Dar cumva toate astea nu au impiedicat-o sa se culce cu altul. Faci cum crezi. Daca vrei sa fii tot timpul solutia de siguranta la care vine cand nu e ok ca apoi cand isi revine sa caute pe altii, treaba ta.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă ea te-a înșelat la 3 săptămâni de la despărțire, nu merita sa o ierți și sa te împaci cu ea. Găsește o fata care sa te iubeasca și sa poți face o familie de invidiat.