| Michael6996 a întrebat:

As dori citeva povestioare scurte ceva de genu: o/il iubea dar nu avea curajul sa ii spuna. Finalul poate fi diferit. Merci.

2 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
O sa fie o poveste cat se poate de reala...
Imi placea mult de tot de un tip. Aveam multe in comun, vorbeam des si simteam ca ma intelege mai bine ca oricine altcineva.
El mi-a dat mereu semne ca m-ar placea dar eu nu tineam la el in acelasi mod... Insa de curand ceva s-a schimbat, de cand am petrecut ceva timp impreuna. Simt ca e singurul caruia ii pasa de mine si de care imi pasa mie si cand nu il vad este oribil. Nu am avut niciodata curajul sa ii zic ca il plac... pana intr-o zi.
Fiind chiar in aceeasi clasa la liceu ne vedem des. Am iesit in pauza mare. El fumeaza si am mers sa imi iau pachet sa mananc. Atunci un tip mi-a dat o tigara mie. mi-a bagat tigara in gura efectiv. Eu am scuipat-o si l-am lovit peste fata. Atunci a venit el si m-a chemat langa fumatori acolo. Dintr-o data m-a sarutat si nu am inteles pe moment ce naiba are. Toti au tacut. Mi-a zis ca stie ca il plac si ca ii era frica sa imi zica el ca ma place. A fost foarte ciudat... cam 10min am tacut si eram aeriana... Dar cred ca ar fi trebuit sa ii spun. Daca nu auzea el, l-as fi pierdut si il plac enorm, ma intelege si ma face sa ma simt importanta pentru cineva.

| Blabla99 a răspuns:

E interesant cum dragostea ne bantuie pana si cea mai marunta particica a corpului si a mintii.E frumos sa il privesti pe ascuns, sa-i zambesti timid si sa pleci capul, apoi ajungand acasa sa te prabusesti pe pat gandindu-te ca a mai trecut o zi in care nu ai avut curajul sa-ti exprimi afurisitele de sentimente.Ieri am plecat mai devreme la scoala si ajungand cu 30 de minute inainte credeam ca voi fi singura in clasa. Tampenia a facut ca el sa fie acolo jucandu-se pe telefon.Am inghitit in sec, am trecut pe langa el, m-am asezat in banca si mi-am asezat capul pe masa.Simteam cum inima imi bate cu intensitate maxima.Ce porcarie! Cateva minute mai tarziu mi-am auzit numele.Am ridicat capul si am privit atenta.El ma strigase! Ochii lui verzi i-au intersectat pe ai mei si un fior de nedeslusit m-a cuprins.A izbucnit intr-un ras isteric neluandu-si privirea de la mine..In ultimele 10 minute din pauza m-a scos afara si m-a sarutat.Nu pricepeam nimic! straight face Atingandu-mi obrazul mi-a spus ca s-a prins ca-l plac si astepta cu nerabdare momentul oportun.Ma simteam fericita si tampita in acelasi timp..Pentru el totul era mult mai usor :* Sper sa-ti placa! :* :* :*