| Alexandru250201 a întrebat:

Salut, as dori niste raspunsuri maturi la intrebarea, voi ce ati facd ca sa treceti mai usor peste o despartire dupa o relatie de 10 luni?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.E o idee extrem de proasta sa te bagi in alta relatie atat timp cat ai busola emotionala dezechilibrata complet, in urma despartirii.Cel mai intelept este sa iti reiei usor usor activitatile si ritmul pe care le aveai inainte sa intre aceasta persoana in viata ta.Si vezi ca fiecare se vindeca mai incet sau mai repede, nu exista o perioada anume, deci nu fi prea dur cu tine, nu te compara cu altii sau cu experientele lor.De asemenea, nu cauta sa despici firul in patru despre ce-a fost si ce n-a fost intre voi, ce putea fi daca... etc.Vei fi ok, cu totii am trecut prin asa ceva.Va trece si aceasta perioada urata, ai incredere!

| Alexandru250201 explică (pentru dullcat):

Multumesc mult de raspuns, chiar aveam nevoie de unul de genu

| dullcat a răspuns (pentru Alexandru250201):

Cu placere.Multumesc si eu pentru funda.

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aia o numesti tu relatie? 10 luni?, relatie era după un an doi, dar asa a fost doar o perioada de cunoastere pe care nu ati apucat sa o prelungiti, cine a pus punct relatiei ea? Ce varste aveti voi? Ati facut macar sex?

| Alexandru250201 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da, si de 10 luni e o relatie suficient de lunga incat sa suferi si sa te simti inca legat de persoana aceea

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

" Alexandru250201 : as dori niste raspunsuri maturi..."

cât mai rapid te implici in alta!

| Alexandru250201 explică (pentru sierra1):

Crezi ca o sa mearga?

| sierra1 a răspuns (pentru Alexandru250201):

Nu decid eu sau alții ce tu o să faci sau nu

| Alexandru250201 explică (pentru sierra1):

Tu ce ai face?

| sierra1 a răspuns (pentru Alexandru250201):

Rămâne valabil ce am zis: cât mai rapid te implici in alta (relație)!

Asta face unul normal de 22-23 ani, nu-și plânge de sine

| Ilovedinero a răspuns:

As trage mai tare la sala. Zici tu ca doare despartirea da sa vezi cand mai pui 7 kg in plus la biceps sau la spate.