HeLau!
Fi tu insuti, nu juca teatru, fi naturala si fara aere.
Unora le plac fetele inteligente si cu bunul simt.
Vorbeste cu el si fa'l sa aiba incredere in tine.
Cand il vezi zambeste'i si incearca sa'l atragi cu privirea si zambetul tau.
Fi glumeata.
BafTa; x
funda?
Un baiat cu 7 ani mai mare ca tine stie mult mai multe decat unul de seama ta sau cu un an sau doi mai mare.Pentru un baiat cu 7 ani mai mare ca tine nu vei fi decat o jucarie,cu care se va juca cu placere,dar pe care o va arunca in momentul in care va gasi o alta jucarie mai potrivita varstei lui. Oricat de isteata si de frumoasa ai fi,nu te sfatuiesc sa incerci,e un hap cam mare pentru o copila.El este deja versat,cunoaste lucruri de care tu habar nu ai si daca are si un caracter rau,vei plange amar. Oricat ti-ar placea, intelege ca nu ti-o spun din rautate, incerc sa te feresc de dezamagiri crunte.Priveste cu atentie in jurul tau.Chiar nu e NICI UN BAIAT mai aproape de varsta ta,care sa-ti placa? Incearca sa analizezi atent ceea ce simti, deschide ochii si mai mult, apropie-te de baietii cuminti si buni din preajma ta si nu vei avea de pierdut.Invata sa-i joci TU pe ei, nu te lasa jucata de altii.Mult noroc.
In primul rand, fii tu insati! Ignora-l, il poti cuceri cu ignoranta si inocenta! Succes!
Eu sunt cu un baiat mai mare decat mine cu 6ani. si eu prima data cand l-am vazut eram =p~ [:d] si dintr-o intamplare am ajuns impreuna, el zice ca i-a placut faptul ca eram inocenta, ca aveam ceva diferit fata de celelale[ca n-aveam figuri.] poate ca am avut si noroc.[da bine... asta nu inseamna ca a fost totul roz tot timpul ]si bine, acum depinde si de firea fiecaruia. noi suntem de aproape 3ani impr. si e totu ok. eu zic sa fi thu insatzi si daca nu te place pentru ceea ce esti inseamna ca nu merita. [:*]
Bananacantareata87 întreabă: